UEFA il scoate din minti pe Sir Alex: "Nu-i putem reprosa nimic lui Cakir! Nu exista motive pentru a-l pedepsi!" Comunicatul OFICIAL care provoaca REVOLTE in Anglia:

Autor: Sport.ro
Miercuri 06 Martie 2013, 17:55

	UEFA il scoate din minti pe Sir Alex: "Nu-i putem reprosa nimic lui Cakir! Nu exista motive pentru a-l pedepsi!" Comunicatul OFICIAL care provoaca REVOLTE in Anglia:

Vrem s-o vedem pe Chelsea cum sufera!
►Steaua – Chelsea, joi 20:00 in direct la PRO TV si Voyo.ro! Steaua, la lupta!
►Man. U – Chelsea, sferturi FA Cup, duminica 18:30 in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Manchester United a pierdut calificarea in sferturile de finala ale Ligii Campionilor dupa ce, spun englezii, a fost 'masacrata' de arbitrul Cuneyt Cakir, cel care a dictat o eliminare gratuita in minutul 56.

In ciuda scandalului monstru facut de presa, fanii, dar si de staff-ul echipei engleze, UEFA anunta ca turcul Cakir s-a achitat perfect de sarcini si nu i se poate reprosa nimic, acesta conducand perfect meciul de aseara.

"Nu avem nicio problema cu el. Nu exista motive pentru a-i reprosa ceva si a-l sanctiona pana cand nu ne sosesc rapoartele oficiale. Vom analiza inca o data raportul de arbitraj si, daca exista vreo mentiune care sa spuna ca a gresit, vom lua masuri.", a spus purtatorul de cuvant al UEFA, cel care a adaugat ca Pierluigi Collina, observatorul meciului de aseara, este cel care ar putea schimba 'soarta' acestui scandal.

Mai mult, acesta a declarat ca Nani, fotbalistul eliminat in meciul de aseara, va fi suspendat automat in urma cartonasului primit.

 

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Cine va sta în carantină la intrarea în România
BRAT

Modifică setările cookies