Liverpool autobuz Liverpool Finala Ligii Campionilor Real Madrid Stade de France Liga Campionilor

VIDEO Imagini incredibile înaintea finalei de la Paris! Autocarul lui Liverpool, blocat în trafic: "Cum este posibil așa ceva?"

Liverpool - Real Madrid este finala Ligii Campionilor din sezonul 2021-2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Mai 2022, 21:45
Data actualizarii: Sambata 28 Mai 2022, 22:01

Liverpool și Real Madrid se întâlnesc sâmbătă în finala Ligii Campionilor, pe ”Stade de France” din Paris, într-un meci care poate fi urmărit LIVE pe www.sport.ro.

Cu nouăzeci de minute înainte de startul meciului au fost făcute publice imagini cu autocarul celor de la Liverpool care era blocat în trafic. De altfel, din cauza problemelor organizatorice, meciul a fost întârziat cu 15 minute, numeroși fani fiind încă în afara stadionului. 

Real Madrid - Liverpool, finala Ligii Campionilor 2022

Finala Champions League din acest sezon se va disputa la Paris, pe Stade de France, sâmbătă, 28 mai, de la ora 22:00.

Real Madrid și Liverpool s-au mai întâlnit într-o finală a Cupei Campionilor Europeni, în sezonul 1980/1981, tot la Paris, pe Parc des Princes. Englezii se impuneau atunci cu 1-0, după un gol marcat de Alan Kennedy.

O altă finală între cele două, una mai recentă, s-a disputat în stagiunea 2017/2018. Atunci, Real Madrid câștiga cu 3-1.

Cele două formații s-au duelat de opt ori în Liga Campionilor. Real Madrid s-a impus de patru ori, un meci s-a încheiat la egalitate, iar Liverpool a câștigat în trei rânduri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!