Barcelona Bayern Munchen Liga Campionilor Ter Stegen Liga Campionilor

"Golul de 3-0? O nedreptate!" Portarul Barcelonei, reactie bizara dupa ce Messi si Neymar au pulverizat echipa lui Guardiola

Marc Andre ter Stegen, portarul Barcelonei, nu a avut prea multe de aparat in meciul de aseara. Goalkeeperul german este aproape de prima finala de Liga Campionilor datorita coechipierilor sai, insa crede ca Bayern nu este inca eliminata. Ter Stegen a facut si o declaratie surprinzatoare la finalul meciului cu echipa lui Guardiola.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Mai 2015, 14:38
Data actualizarii: Joi 07 Mai 2015, 14:53

Barcelona a pulverizat Bayern Munchen cu scorul de 3-0 in mansa tur a semifinalelor Ligii Campionilor si e la un pas de finala celei mai importante competitii intercluburi din lume.

Catalanii s-au impus prin golurile marcate de Leo Messi, de doua ori, si Neymar, toate cele trei reusite venind in ultimul sfert de ora.

In ciuda scorului mare, jucatorii Barcelonei au oferit declaratii surprinzatoare la final. Messi a spus ca a inscris cu noroc, in timp ce portarul Ter Stegen a facut si el o afirmatie bizara. 

Ter Stegen a spus ca golul de 3-0 al lui Neymar a fost unul "nedrept" si ca scorul este mult prea drastic in comparatie cu ce s-a intamplat pe teren.

"N-a fost asa usor pe cat o arata scorul. Am luptat pana la final, iar cele doua goluri ale lui Messi au fost fantastice. Golul trei mai c-as spune ca a fost o nedreptate. Va cantari extrem de greu pentru Bayern, insa e perfect pentru noi. Scorul suna confortabil, dar vom avea un retur greu la Munchen", a spus goalkeeperul.

De asemenea, Ter Stegen a vorbit si despre eroul meciului, Leo Messi: "E cel mai bun din lume, nu exista indoiala. Este fantastic sa-l avem alaturi de noi".

Modifică setările cookies