Fa aici sferturile de finala din Uefa Champions League! Ce razboaie se vor da pentru calificarea in semifinale?

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Martie 2008, 18:14
CINE VREI SA SE DUELEZE PENTRU SEMIFINALE?

Liverpool este ultima echipa care completeaza grupul celor 8 norocoase care vor figura pe tabloul sferturilor in cea mai tare competitie din fotbal: UEFA Champions League.

Manchester United, FC Barcelona, Arsenal, AS Roma, Chelsea, Liverpool, Schalke si Fenerbahce sunt stelele care se vor bate pentru suprematie in Europa in acest sezon. Vineri la pranz la Nyon va avea loc tragerea la sorti care va stabili sferturile de finala din Champions League.

Necalificata la Euro, Anglia si-a luat revansa si straluceste cu 4 fanstastice in Europa: Manchester, Chelsea, Liverpool si Arsenal.Cei 4 colosi englezi au facut legea in Europa in acest sezon si  tintesc toate calificarea in finala de la Luzhniki Stadium din Moscova de pe 21 mai. Anglia cu 4 echipe si Spania, Italia si outsiderele Germania si Turcia cu cate una se lupta pentru titlul de regina a Europei. Pe cine vrei in sferturi? Cine joca cel mai frumos si complet fotbal la ora actuala in Europa? Cine va trece mai departe? Comenteaza aici! Fa sferturile de finala din Uefa Champions League! Care este varianta ta?

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT