ronny rosenthal john barnes Liverpool Sebastian Coltescu Liga Campionilor

EXCLUSIV: Dupa John Barnes, inca un fost fotbalist de la Liverpool comenteaza scandalul in care a fost implicat Coltescu! "Are dreptate!"

Ronny Rosenthal, fost mare fotbalist la Liverpool in anii '90, a vorbit despre scandalul in care a fost implicat arbitrul roman.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Decembrie 2020, 20:06
Data actualizarii: Marti 15 Decembrie 2020, 20:09

Ronny Rosenthal este un fost mare jucator al lui Liverpool si al nationalei din Israel. 

Rosenthal a fost pentru prima data in Romania si a jucat cu Steaua in Champions League, pe vremea cand el evolua la Club Brugge.

  • EXCLUSIV: Dupa John Barnes, inca un fost fotbalist de la Liverpool comenteaza scandalul in care a fost implicat Coltescu! Are dreptate!

In 1990 ajungea la Liverpool, unde a fost coleg o perioada cu John Barnes, unul dintre fotbalistii cei mai vocali care i-au luat apararea lui Sebastian Coltescu dupa incidentul de la PSG - Basaksehir.

Barnes a spus la scurt timp dupa meci ca nu a fost vorba de rasism cand Coltescu l-a indicat pe Pierre Webo drept 'ala negru' si Ronny Rosenthal este de acord cu fostul sau coleg.

"Am vazut comentariul fostului meu coleg de la Liverpool, John Barnes. Are dreptate.

Au fost 6-7 persoane acolo, trebuia sa identifici acea persoana si nu avea niciun nume pe tricou.

Trei barbati negri si cinci albi. Ca sa indici persoana, normal ca zici cel negru", a spus Ronny Rosenthal, pentru PRO TV si SPORT.RO.

Ronny Rosenthal si John Barnes, in tricoul lui Liverpool.

Modifică setările cookies