Liga Campionilor

"Drogba, DUSMAN pe viata!" Eroul lui Chelsea a facut o natiune intreaga sa planga! Ce scriu ziarele despre omul care a paralizat-o pe Bayern si a dus-o pe Chelsea in Rai:

Chelsea este noua regina a Europei dupa ce a castigat pe Allianz Arena finala Ligii Campionilor in fata nemtilor de la Bayern.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Mai 2012, 08:42
Data actualizarii: Luni 21 Mai 2012, 08:43

Englezii de la "The Guardian" scriu despre victoria lui Chelsea ca despre "o magnifica evadare". Echipa lui Roberto Di Matteo este ridicata in slavi, iar Drogba este omul care a reusit "sa propulseze pe Chelsea intr-un paradis albastru".

"Regii Europei",  a titrat "Sunday Times", comentand ca "Di Matteo poate spune ca miracolele fac parte din ADN-ul echipei sale".

"Un mic miracol", titreaza francezii de la "l'Équipe", care noteaza "Cine ar fi putut sa prevada un asemenea succes al Albaştrilor? Acum trei luni ar fi fost imposibil. Cum era şi dupa 87 de minute din acest meci nebun. (...) Chelsea a caştigat pentru prima oara Liga Campionilor impotriva tuturor aşteptarilor, contrazicand toate pronosticurile".

 

In ceea ce-i priveste, ziaristii din Germania deplang infrangerea lui Bayern: "Ce nivel poate atinge nesansa intr-un meci", scriu ziaristii de la "Suddeutsche Zeitung", in vreme ce "Berliner Kuerier" noteaza: "Un intreg oras a fost paralizat de groaza. Cand Didier Drogba a transformat lovitura de departajare in golul decisiv intreg orasul a fost ucis. (...) Drogba a devenit cosmarul lui Bayern".

Mai mult, presa din germania il considera pe Didier Drogba "un dusman pe viata", dupa victoria lui Chelsea in fata lui Bayern in finala Ligii Campionilor.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies