Inca un GOL pentru Sahtior in lupta cu Roma!

Daniele de Rossi Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2011, 14:36
Data actualizarii: Vineri 25 Februarie 2011, 15:00

Daniele De Rossi ar putea fi sanctionat de UEFA, dupa ce Sahtior Donetk a dus la UEFA o inregistrare in care se poate vedea cum jucatorul italian a lovit cu pumnul un fotbalist al echipei ucrainene, anunta Corriere dello Sport.

Corriere dello Sport noteaza ca UEFA studiaza cazul, iar jucatorul romanilor risca pana la cinci etape de suspendare.
Numele jucatorului lovit nu a fost mentionat, insa Sahtior a apreciat ca exista similitudini intre gestul lui De Rossi si cel al lui Gattuso (AC Milan), care l-a agresat pe Joe Jordan (Tottenham) si a fost suspendat patru meciuri.

Avocatul gruparii AS Roma, Antonio Conte, a afirmat ca romanii au facut deja recurs: "Sahtior a trimis un film la UEFA in care se vede o faza de joc in suprafata de pedeapsa, subliniindu-se ca De Rossi ar fi facut un gest violent impotriva unui jucator din echipa adversa. Nu a existat niciun conflict la finalul meciului. Niciun arbitru nu a facut referire la acest caz. Am facut recurs, asteptam decizia UEFA. Sunt optimist", a declarat Conte.

AS Roma a fost invinsa, scor 2-3, in Liga Campionilor, in fata echipei pe care o antreneaza Mircea Lucescu, Sahtior Donetk.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!