Cum s-a razbunat scotianul Robertson pe Luis Suarez: "Doar atat am de spus!" In prima repriza, atacantul Barcei l-a lovit intentionat

Cum s-a razbunat scotianul Robertson pe Luis Suarez: "Doar atat am de spus!" In prima repriza, atacantul Barcei l-a lovit intentionat

Din articol

Scotianul Andy Robertson, poreclit "Robbo" de suporterii lui Liverpool pentru ca este intotdeauna neobosit, a fost schimbat la pauza meciului de aseara.

Andy Robertson nu a putut juca in repriza a doua a intalnirii dintre Liverpool si Barcelona, incheiata cu un incredibil 4-0! Scotianul a fost lovit in prima repriza de Luis Suarez si a fost inlocuit la pauza cu olandezul Wijnaldum, cel care a marcat doua goluri in partea a doua.

Replica lui Robertson


Andy Robertson a privit de pe margine calificarea incredibila a lui Liverpool in finala UEFA Champions League. El l-a ironizat la final pe Luis Suarez.

La interviurile de dupa meci, Robertson a fost intrebat despre gestul lui Suarez, care l-a lovit intentionat in prima repriza.

"Nu-mi pasa de el! Cine merge in finala?!"
, a spus Robertson.

Luis Suarez a fost unul dintre cei mai huiduiti jucatori ai Barcelonei aseara, in ciuda faptului ca a evoluat pentru Liverpool. Bucuria de la golul din tur si lovitura aplicata lui Robertson i-au facut pe fanii lui Liverpool sa uite lucrurile bune facute de Suarez pentru formatia de pe Anfield Road.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce presupune Ordonanța militară numărul 4. Explicațiile ministrului Marcel Vela. TEXTUL integral
BRAT