Cum a ruinat-o razboiul pe Sahtior. Echipa brazilienilor de milioane ai lui Lucescu isi poate lua adio de la Champions League

Cum a ruinat-o razboiul pe Sahtior. Echipa brazilienilor de milioane ai lui Lucescu isi poate lua adio de la Champions League

Champions League revine pe 17 februarie. Pentru Mircea Lucescu, dubla cu Bayern ar putea insemna meciurile de adio din Liga. Si nu numai pentru acest sezon.

Razboiul din regiunea Donbass a ruinat arena de lux a lui Sahtior, iar acum ar putea distruge si viitorul clubului condus de Mircea Lucescu. In 2015, banii miliardarului Ahmetov nu mai reprezinta garantia performantei la Donetsk.

Intr-un oras ravasit de conflictul armat, Sahtior nu isi mai regaseste siguranta. In Liga, cu Bayern, va juca la Lvov, iar lucrurile s-ar putea complica enorm in urmatoarele luni.

Presa din Ucraina scrie ca patronul Rinat Ahmetov este anchetat de Procurorul General al Ucrainei pentru ca ar fi finantat terorismul si grupari care au luptat alaturi de separatistii pro-rusi. Mai exact, multi dintre minerii angajati de Ahmetov ar fi luptat alaturi de separatisti, iar in acest timp au continuat sa-si primeasca salariile din partea miliardarului lui Sahtior.

Daca viitorul lui Ahmetov in acest caz este in continuare incert, pentru Sahtior lucrurile nu merg bine nici in campionat. Dinamo Kiev conduce in clasament cu 36 de puncte, 5 peste Sahtior, care se afla pe 2 si e amenintata de Dnepr, locul 3, aflata la 3 puncte in spatele echipei lui Mircea Lucescu.

Cum doar primele doua locuri din Ucraina duc in Champions League, iar dubla Sahtior - Bayern ii da pe nemti ca mari favoriti, pentru Mircea Lucescu 2015 ar putea insemna ultimul an in Liga, dupa sezoane la rand in care a reusit sa prinda primavara Ligii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Cîțu, discurs politic la Guvern: ”Economia liberalilor este singura soluție”
BRAT
Modifică setările cookies