Manchester City atletico Champions League Diego Simeone Gabi Balint Liga Campionilor

Cea mai tare reacție după Manchester City - Atletico 1-0: "Dacă juca Clinceni, înțelegeam! Simeone a ucis fotbalul"

Manchester City a învins Atletico Madrid, pe teren propriu, scor 1-0, în meciul tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Aprilie 2022, 00:19
Data actualizarii: Miercuri 06 Aprilie 2022, 00:19

Unicul gol al partidei a fost marcat de Kevin De Bruyne, în minutul 70. Atletico Madrid a abordat un stil de joc extrem de defensiv la Manchester, de multe ori fiind surprins un sistem 5-5-0. Formația lui Diego Simeone nu a expediat nici măcar un șut spre poartă, situație în care "Cholo" nu s-a mai aflat niciodată la gruparea rojiblanco.

Gabi Balint: "Simeone a ucis fotbalul azi"

După meci, Gabi Balint a criticat jocul extrem de defensiv al lui Atletico și consideră inadmisibil modul în care a tratat Diego Simeone un astfel de meci. Fostul internațional s-ar fi așteptat la un retur similar dacă rezultat de egalitate se menținea pe Etihad.

"Eu așa am jucat la naționala Moldovei contra Olandei (n.r - două linii de cinci), care era vicecampioana mondială. Dacă juca azi Clinceni cu City, înțelegeam, aș fi zis că au rezistat eroic, că s-au sacrificat. Dar noi vorbim de sferturi de Champions League, unde echipele sunt cât de cât echilibrate. Nu poți să te prezinți așa. Cholo Simeone a ucis fotbalul astăzi, l-a omorât total! 

Dacă nu primea gol, știi ce spuneam? Pregătiți-vă pentru același meci în retur, aceeași plictiseală, ar fi jucat la fel. În retur trebuie să iasă", a spus Gabi Balint, la Digisport.

Returul dintre Atletico Madrid și Manchester City este programat mirecuri, 13 aprilie, de la ora 22:00.

Atletico Madrid, în meciul cu Manchestere City:

  • Posesie - 33%
  • Ocazii - 0
  • Șuturi pe poartă - 0
  • Șuturi spre poartă - 0
  • Șuturi blocate - 0 
  • Atacuri - 15
  • Cornere - 0
Modifică setările cookies