VIDEO: Care este cea mai spectaculoasa rasturnare de scor din istoria FINALELOR de Champions?

Autor: Sport.ro
Miercuri 15 Aprilie 2009, 14:56

Manchester United - Bayern Munchen 2-1 si Liverpool - Milan 3-2 (3-2) au intrat in istorie ca doua dintre ceel mai spectaculoase finale din istoria Champions League!

26 Mai 1999, Spania, Nou Camp, Manchester United - Bayern Munchen 2-1!
Atunci Manchester a devenit prima si singura echipa din fotbalul englez care reuseste "The treble"(tripla) - Premier League - Cupa Angliei - Champions League, cunoscuta pana atunci ca "visul imposibil"!

Dupa 90 de minute, Manchester era condusa cu 1-0 iar oficialii UEFA pregateau trofeul pentru germani. Cand arbitrul meciului a aratat trei minute de prelungire cei de la UEFA au mers in interiorul stadionului pentru a pregati festivitatea de decernare a trofeului. Dupa ce au coborat cu liftul nu puteau intelege de ce castigatorii erau prabusiti si invinsii celebrau. United reusise una din cele mai spectaculoase reveniri din istoria fotbalului, cu doua goluri marcate in 2 minute de Sheringham si Ole Gunnar Solskjaer!

25 Mai 2005 , Ataturk Olympic Stadium, Istanbul: Liverpool - AC Milan 3-3 (3-2) .
Era a 6-a finala pe care Liverpool o juca in istoria ei si a devenit unul dintre cele mai frumoase meciuri din istoria Ligii Campionilor! Maldini i-a fulgerat din primul minut pe englezi iar la pauza erau condusi cu 3-0 dupa ce Crespo a lovit de doua ori! Italienii avea titlul in buzunar si medaliile de gat  insa Gerrard si compania au refuzat sa se predea. Gerrard, Smicer si  Alonso au egalt in 5 minute si au dus meciul la penaltyuri unde englezii nu au mai cedat!

MIERCURI:
Porto - Manchester, LIVE ProTV si www.protv.ro, 21:45  Comenteaza cu Vali Moraru cele mai tari faze de la Porto - Manchester
Arsenal - Villarreal, LIVE www.sport.ro, 21:45

VIDEO: Manchester United - Bayern Munchen 2-1

VIDEO: Liverpool - AC Milan 3-3 (3-2)

2 goluri in 2 minute sau 3 goluri in 5 minute? Care e cea mai spectaculoasa finala din Liga? (9331 voturi)
 
Liverpool 3-3 AC Milan (3-2)
74.99%
6997 voturi
 
Manchester United 2-1 Bayern Munchen
25.01%
2334 voturi
Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT