Alex Ferguson: "Ce meci teribil, de abia astept returul!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Aprilie 2007, 12:55
SIR ALEX FERGUSON ISI LAUDA ECHIPA DUPA VICTORIA CU MILAN

Antrenorul "diavolilor rosii", Alex Ferguson si-a felicitat echipa dupa victoria ce parea imposibila in fata lui AC Milan.

El a declarat dupa meci: "A fost un joc teribil. E o mare performanta si recunosc ca Milan a jucat pe alocuri mai bine ca noi. Am luat doua goluri ingrozitoare. Nu-mi venea sa cred ca putem sa primim niste goluri in asa hal. La 2-1 pentru ei ne-a fost greu sa revenim imediat. La pauza le-am zis jucatorilor sa jucam rapid, numai asa vom avea o sansa. Norocul a fost si de partea noastra, mai ales cand Kaka a scapat cu fata spre poarta si a ratat. Totusi, cred ca am fost mai buni si meritam victoria. Golul lui Rooney ne pune acum intr-o pozitie extraordinara de care trebuie sa profitam. Trebuie sa marcam si acolo, dar nu stiu daca numai asta o sa fie de ajuns. De abia astept returul de pe San Siro si tensiunea meciului", a incheiat Sir Alex.

Manchester a castigat cu 3-2 in meciul tur din semifinalele Champions League in fata lui Milan, dupa ce Rooney a marcat in ultima faza a meciului golul victoriei.

Românii au luat cu asalt litoralul. ”Nu se păstrează nicio regulă”
BRAT