cs universitatea craiova Liga de Tineret Partizan Belgrad UEFA Youth League Liga Campionilor

Adversar teribil pentru CS Universitatea Craiova în UEFA Youth League! Oltenii dau peste una dintre cele mai puternice academii din Europa

Echipa de juniori a clubului lui Mihai Rotaru a câștigat ultima ediție a Ligii de Tineret.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Septembrie 2023, 08:33
Data actualizarii: Miercuri 06 Septembrie 2023, 08:35

Marți, 5 septembrie, la Nyon, a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din cadrul UEFA Youth League, ruta campioanelor, anunță FRF.

Câștigătoare a Ligii de Tineret în sezonul precedent după ce a învins-o pe UTA Arad în finala campionatului, scor 3-1, Universitatea Craiova își va începe parcursul european la juniori în compania formației Partizan Belgrad din Serbia, recunoscută pentru forța academiei sale.

Când se joacă dubla Universitatea Craiova - Partizan Belgrad

Meciurile sunt programate pentru 4 octombrie, turul, respectiv 25 octombrie, returul. 

Universitatea Craiova va juca primul meci acasă.

Ce urmează pentru campioana României dacă trece de Partizan

Dacă va trece de formația FK Partizan, Craiova va întâlni în turul următor învingătoarea dintre FK Turan Turkistan din Kazahstan și FC Sheriff Tiraspol din Republica Moldova. 

Datele pentru meciurile din cea de-a doua rundă sunt 8 noiembrie, turul, respectiv 29 noiembrie, returul. Reprezentanta României va evolua în deplasare în primul meci.

Dacă va trece de cele două tururi, Universitatea Craiova va evolua în play-off-ul UEFA Youth League unde, pe lângă formațiile de pe ruta campioanelor, se vor regăsi echipele clasate pe locurile 2 în grupele de pe ruta UEFA Champions League, respectiv echipele de tineret ale cluburilor ce evoluează în Liga Campionilor, informează FRF.

Info și foto: FRF

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!