Mircea Lucescu Bayern Munchen sahtior Liga Campionilor

7-0, cea mai mare victorie, cea mai dura infrangere! Performanta unica pentru SAPTIORUL lui Mircea Lucescu in Liga:

Mircea Lucescu a parasit Liga Campionilor, dupa un 0-7 zdrobitor pe Allianz Arena. E scorul cu care Sahtior a obtinut si cea mai mare victorie din acest sezon de Liga.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Martie 2015, 11:21
Data actualizarii: Joi 12 Martie 2015, 12:29

Mircea Lucescu a suferit aseara o umilinta grea in returul de pe Allianz Arena, in ciuda partidei bune facute de Sahtior in meciul tur.

Echilibrul s-a rupt complet inca din minutul 3, cand centralul William Collum a acordat usor un penalty pentru Bayern si l-a eliminat eronat pe fundasul Oleksandr Kucher.

Lucescu a incheiat astfel un sezon de Champions League in care Sahtior s-a comportat onorabil. 7-0 a fost un scor care i-a adus multe laude antrenorului roman in toamna, cand Sahtior a spulberat-o in deplasare pe BATE Borisov.

Sahtior a incheiat grupa de Liga pe locul 2, dupa FC Porto, dar peste Athletic Bilbao, iar tragerile la sorti pentru optimi i-au scos in cale lui Mircea Lucescu un adversar cum nu se putea mai greu, Bayern Munchen.

Pentru Sahtior, performanta de a ajunge in primavara Ligii Campionilor este cu atat mai mare cu cat echipa joaca intr-un campionat fantoma, gonita din propria casa de razboi si cu o situatie incerta a patronului Rinat Ahmetov.

Cu toate astea, Mircea Lucescu a luat o decizie surprinzatoare - semneaza prelungirea si ramane la Sahtior pentru cel putin un sezon.

"Pe Sahtior o sa o antrenez si din toamna", a anuntat aseara Mircea Lucescu, imediat dupa cosmarul trait pe Allianz Arena.

Modifică setările cookies