Steaua Gabi Balint liga 2 Liga 2

„Nu sunt oameni pricepuți!” Conducătorii Stelei, criticați de o fost legendă „roș-albastră”

Steaua merge bine în Liga 2, însă sunt voci care susțin că echipa Armatei nu va rezista prea mult dacă oficialii clubului nu vor găsi un investitor privat care să preia echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 09:29
Data actualizarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 09:37

Gabi Balint este de părere că echipa de fotbal a CSA se va desființa rapid dacă nu se vor găsi ivestitori care să vină alături de echipă.

„În momentul de față e greu să gestionezi, pentru că nu sunt oameni pricepuți, e la Armată, știu cum e. Sunt tot felul de lucruri birocratice acolo, va fi greu.

Dacă nu vor găsi soluții pentru a veni un investitor sau mai mulți nu o să poată să facă nimic, drept de promovare nu vor avea.

Dacă nu vor schimba planurile sau nu vor face un plan, dacă nu au acum, vor avea probleme în viitor. Nu o să reziste. la un moment dat cineva va închide porțile acolo, eu așa cred!”, a spus Balint, la Digi Sport.

După șapte etape, CSA Steaua se află pe a cincea poziție în clasamentul ligii secunde, cu 13 puncte, la egalitate cu FC Buzău, dar cu un golaveraj mai slab. Formația bucureșteană se află la cinci puncte în spatele Petrolului Ploiești, ocupanta primei poziții în clasament, cu 18 puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies