„Nu există cale de întoarcere!” Reacția lui Florin Prunea după anunțul că Dinamo are o nouă conducere 

Florin Prunea Dinamo Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 15:07
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 15:09

Dorin Șerdean și-a cedat pachetul majoritar de acțiuni ale lui Dinamo către societatea Red&White 2022 Management. 

Eugen Voicu, unul dintre noii acționari ai lui Dinamo, a vorbit pentru sport.ro și PRO TV despre planurile pe care le are la echipa din Ștefan cel Mare. Mai mult, acesta a dezvăluit că fanii din DDB și-au vândut acțiunile, banii urmând a fi virați tot către conturile clubului. 

Florin Prunea, cel care a fost președinte la Dinamo, a comentat schimbările de la echipă, arătându-se încântat de perspectiva clubului sub noua conducere, în special din punct de vedere economic. 

Florin Prunea a comentat schimbările de la Dinamo 

Totodată, fostul portar a precizat că e nevoie de răbdare pentru noul proiect. 

„Vine cașcavalul! Dar indiferent cine vine, tot pe cele două străzi pot să meargă, pe cea sportivă și pe cea financiară. Cale de întoarcere nu există.

Pe cea sportivă, văd că lucrurile se cam leagă, în sensul că, după rezultatele din această etapă a ligii secunde, Dinamo revine cu șanse și mi-e greu să cred că nu o va învinge pe Unirea Constanța. Și egalează la puncte Buzăul și are șanse mari la play-off.

E important ca Dinamo să intre în play-off anul acesta. Dar la Dinamo, în momentul de față, e important să se treacă peste acest punct critic. Nu cred că se pot face lucurile peste noapte, să nu crezi că, dacă vin oamenii ăștia, cu niște bani foarte mulți, va fi foarte ușor.

Cred că trebuie făcut pe termen mediu și lung. Dacă nu se promovează anul acesta, nu e nicio tragedie. Cu toate că ei au șanse imense, nu o să se mai întâlnească nimeni cu echipele din Liga 2 care sunt anul acesta, cu echipe care nu au drept de promovare.

La anul vor cădea în Liga 2 echipe care cu siguranță se vor bate la promovare, mă gândesc că și Steaua își va schimba forma juridică și se va bate acolo. Dar e o speranță”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!