csa steaua Adi Popa Adrian Popa Liga 2

„Mi se pare mult mai greu să joci în Liga 2 decât în Liga 1!” Rugămintea lui Adi Popa pentru fanii CSA Steaua 

Adi Popa a vorbit despre planurile celor de la CSA Steaua în 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 14:56
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 15:03

Adi Popa a semnat în toamna lui 2021 cu CSA Steaua, după ce a declarat că doar se antrenează cu formația bucureșteană pentru a fi pregătit fizic pentru un transfer în străinătate. În cele din urmă, mijlocașul a rămas sub comanda lui Daniel Oprița și a mărturisit că vrea să pună umărul la promovara roș-albaștrilor în Liga 1. Doar că jucătorul cu 24 de selecții în echipa națională precizează că Liga 2 este mai dificilă decât primul eșalon.

„Mi se pare că e mult mai greu să joci în Liga 2 decât în Liga 1. Ăsta e sentimentul meu, e mult mai fizic şi mi se pare mai dificil în Liga 2 decât în Liga 1. Vreau să fiu sănătos să duc cu bine pregătirea şi aştept cu nerăbdare prima etapă”, a declarat Adi Popa, conform telekomsport

Asociația Steliștilor 1947 a cerut o poziție oficială din partea UEFA în privința posibilității promovării echipei CSA Steaua București în Liga 1. Forul fotbalistic i-a anunțat că nu există o prevedere legală pentru care ar fi interzisă promovarea în primul eșalon, doar că regulile interne de licențiere sunt de competența asociațiilor naționale. În concluzie, UEFA nu poate interveni peste regulamentul FRF, care blochează promovarea unei echipe finanțate din bani publici în Liga 1. 

Dar Adi Popa mărturisește că nu se gândește la acest aspect și că singurul scop pe care-l au jucătorii grupării din Ghencea este să câștige fiecare partidă, iar acest lucru ar fi mai ușor cu fanii în tribune. 

„Nu e ceva bătut în cuie, noi nu ne gândim la acest lucru, noi suntem plătiţi, trebuie să intrăm pe teren şi să câştigăm fiecare meci fie că avem voie, fie ca nu avem voie. Ţine de meseria noastră. Pentru noi ar fi un dezavantaj să jucăm fără spectatori, pentru că la mai toate meciurile unde am avut suporterii alături am avut rezultate bune şi ne ajută foarte mult.

Sunt renumiţi suporterii Stelei. Sperăm să nu vină şi valul cinci şi şase, că văd că se anunţă unul după altul, sperăm unul să ne sară sau să se ia măsuri astfel încât să poată veni lumea la stadion, pentru că pe 30 de mii de locuri încap 2-3 mii fără să pună în pericol pe nimeni”, a precizat jucătorul de bandă al roș-albaștrilor.

De când a semnat cu CSA Steaua, Adi Popa a fost bifat 7 prezențe în Liga 2, în care a reușit să ofere o pasă decisivă. Iar gruparea din Ghencea se află pe locul 6, după 16 etape scurse din eșalonul secund, cu 28 de puncte, la 14 puncte de liderul Petrolul Ploiești, cu 7 puncte mai puțin decât Hermannstadt, ocupanta locului doi, și la 5 puncte distanță de U Cluj, care se află pe poziția a treia. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!