Liga 2

„Mi-am dorit să marchez și în seara asta!” Reacția lui Chipirliu după ce a adus victoria lui CSA Steaua la debutul în Liga 2

CSA Steaua s-a impus cu 1-0 în primul meci din Liga 2, cu FK Csikszereda. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 August 2021, 23:00
Data actualizarii: Miercuri 04 August 2021, 23:08

Singurul gol al meciului a fost marcat de Bogdan Chipirliu, care a fost trimis în teren în minutul 59, pentru a-l înlocui pe Huiban. Chipirliu a revenit după accidentare și a reușit să aducă astfel prima victorie a echipei lui Oprița. 

Chipirliu a devenit astfel primul jucător care înscrie pe noua arenă din Ghencea într-un meci oficial, după ce în urmă cu o lună, tot el marca primul gol de pe stadionul cel nou, în amicalul cu OFK Belgrad, încheiat 6-0. Chipirliu a înscris de două ori în acel meci. 

  • „Mi-am dorit să marchez și în seara asta!” Reacția lui Chipirliu după ce a adus victoria lui CSA Steaua la debutul în Liga 2

Atacantul de 28 de ani a vorbit la finalul meciului și a dezvăluit care au fost senzațiile sale după debut. 

„Mi-am dorit foarte mult să marchez primul gol și în seara aceasta, am intrat la 0-0, voiam să aduc victoria echipei. Știam dinainte de meci că au o echipă foarte bună, îi cunosc de când am jucat cu ei și când au promovat și atunci aveau o echipă destul de bună. 

Din câte știu, și-au propus ca obiectiv promovarea în acest an, fiind și primul meci din sezon, ne așteptam să fie un meci greu”, a declarat Bogdan Chipirliu la finalul meciului.  

Întrebat despre motivația lor pentru noul sezon, în contextul în care echipa nu poate promova, Chipirliu a răspuns sincer: „Vă pot spune că joci altfel și când joci cu acești suporteri minunați în tribune și pe acest stadion. Noi ne dorim victoria la fiecare meci, suntem fotbaliști profesioniști, de aceea am fost aduși și suntem plătiți, să jucăm fotbal și încercăm să o facem cât putem noi de bine. 

Doamne ajută să încheiem pe unul dintre locurile de pe care se promovează și putem spune că ne-am făcut datoria noi. 

Fanii ne împing de la spate de multe ori, când simți că nu mai poți alerga sau când crezi că nu mai poți, ei te împing de la spate”. 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies