Liga 2

VIDEO ”Șepcile roșii” iau cu asalt Cluj Arena! Câți fani vor veni la Universitatea - Hermannstadt, meciul decisiv pentru promovarea în Liga 1

Universitatea Cluj este în fața celui mai important meci din ultimii ani. ”Studenții” au nevoie de o victorie în meciul cu Hermannstadt pentru a promova direct în Liga 1, acolo unde nu au mai fost de șapte ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Mai 2022, 16:59
Data actualizarii: Marti 10 Mai 2022, 17:05
  • Universitatea Cluj - Hermannstadt este marți, de la ora 19:30

Clujenii au mai fost la barajul pentru promovarea în Liga 1 în urmă cu trei ani, cu Bogdan Lobonț antrenor, dar echipa a cedat chiar în fața lui Hermannstadt. Acum, Universitatea are șansa de a promova direct, iar Cluj Arena se anunță a fi ”neîncăpătoare” pentru fanii gazdelor.

Fanii lui ”U” Cluj iau cu asalt Cluj Arena! 25.000 de fani la meciul cu Hermannstadt

Pe platforma bilete.ro, la ora redactării acestui articol, mai sunt disponibile aproximativ 600 de bilete, la peluză și tribuna a doua. Potrivit Liga2.ro, cel mai probabil vor fi peste 25.000 de fani în tribunele stadionului din Cluj.

”Nu cred că va fi un joc foarte spectaculos. Cred că fiecare echipă va fi interesată de rezultat. Mâine chiar îmi doresc să câștigăm, nu îmi doresc să fac spectacol, cum în general lumea asta își dorește. Noi avem un obiectiv de îndeplinit. 

Suntem aproape de a reuși acest lucru, dar vom putea doar dacă vom fi foarte concentrați, foarte serioși, dispuși la efort. Atunci cred eu că avem șanse foarte mari să câștigăm jocul de mâine. Jucăm pentru cariera noastră, pentru performanța de a promova această minunantă echipă la Liga 1 și cred eu că toată lumea va aprecia și va respecta acest lucru”, a spus antrenorul Erik Lincar.

Universitatea Cluj are 57 de puncte și este la egalitate de puncte cu Hermannstadt. O victorie le-ar putea asigura ”șepcilor roșii” promovarea directă în Liga 1, cu o etapă înainte de final, iar Hermannstadt ar putea juca la baraj. 

În cazul în care Hermannstadt va câștiga meciul de la Cluj, atunci sibienii au nevoie de un punct în ultima etapă, cu CSA Steaua, pentru a fi siguri de promovare. 

Modifică setările cookies