Liga 2

”Mă așteptam să-i sufocăm”. Emil Boc, dezamăgit că Universitatea Cluj a ratat promovarea directă

Universitatea Cluj a pierdut meciul cu Hermannstadt de pe teren propriu, scor 1-2, și va juca, cel mai probabil, la barajul pentru promovarea în Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2022, 18:09
Data actualizarii: Vineri 13 Mai 2022, 18:13

Peste 22.000 de spectatori au fost prezenți pe Cluj Arena, printre care și primarul Emil Boc. Edilul din Cluj s-a arătat dezamăgit de prestația elevilor lui Erik Lincar.

Emil Boc, prima reacție după ce U Cluj a pierdut ”meciul promovării” cu Hermannstadt

Autoritățile locale ”pompează”, anual, o sumă importantă de bani la Universitatea Cluj: 800.000 de euro, notează monitorulcj.ro.

„Admirabila galerie clujeană, tot respectul pentru mobilizare. Orașul respiră prin această echipă. În Cluj este sentimentul toți pentru U și U pentru toți. Cei care sunt la U trebuie să știe că reprezintă un brand și mă așteptam să ii sufocam la începutul meciului. 

Trebuiau să simtă că au 22.000 de spectatori în tribune. Din păcate, nu am văzut motivația din tribune și pe teren. Atât s-a putut acum, nu știu dacă asta e valoarea. Mai avem o șansă și trebuie să ne batem pentru ea”, a spus Emil Boc, potrivit sursei citate.

Sibienii au nevoie doar de un punct în meciul cu CSA Steaua din ultima etapă pentru a fi siguri de locul doi, în timp ce Universitatea trebuie să câștige la Chiajna și, în același timp, să spere că Steaua o va învinge pe Hermannstadt la Mediaș.

Modifică setările cookies