Semnal de alarmă tras de un fost oficial al lui Dinamo: „Tare mă tem că-i la fel ca la Cortacero!”

Dinamo Constantin Anghelache Pablo Cortacero Liga 2 Jucătorii de la Dinamo / Foto: Sport Pictures.
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 12 Aprilie 2023, 09:38
Data actualizarii: Miercuri 12 Aprilie 2023, 09:51

Un fost oficial din „Ștefan cel Mare”, neîncrezător că noii conducători ai lui Dinamo vor reuși să scoată clubul din insolvență.

Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, a susținut că Dinamo a cunoscut o creștere de formă în ultima perioadă grație schimbărilor de la nivelul conducerii, însă este neîncrezător că noii acționari, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, vor reuși să salveze clubul.

„Dar pentru mine, săptămâna de dinainte de Paște înseamnă un lucru, că Dinamo a ajuns încă o dată la momentul adevărului.

Dinamo joacă acum pe mâna celor care se numesc administratorii-acționari ai clubului. Că i-au dat lui Șerdean toți banii, că nu i-au dat, asta e mai puțin important. Că aduc banii...nici nu mai contează, Cortacero și acum aduce banii, dar n-au ajuns niciodată banii acolo (n.r. - o spune ironic). Pentru ca Dinamo să obțină licența de club de Superligă, trebuie ca la 30 aprilie să nu aibă datorii, să nu aibă probleme litigioase din punct de vedere financiar, că pe restul poate le rezolvă. Ce înseamnă asta? Am auzit o versiune, poate e adevărată, poate nu e adevărată, eu o invoc ca să am argumentația necesară.

Anghelache: „PCH au fost cei care au dat un salariu!”

Că domnul Șerdean ar fi primit 100.000 de euro și o altă hârtie de 400.000 de euro, conform va primi acei bani, dar după 1 iulie (n.r. - râde subtil). O situație similară se poate întâmpla, deci, și cu cei care sunt acum creditori.

Tare mă tem că s-a ajuns tot cam pe o linie paralelă cu Cortacero. Vreau să scot în evidență un lucru.

Vreau să scot în evidență că s-au spus lucruri nu tocmai potrivite la adresa PCH-ului. Dar, din ce văd, domnii de la PCH au fost cei care au dat un salariu, care au dat primele pentru aceste partide care s-au jucat, de la finalul sezonului și din play-off, ei ar fi făcut tot efortul, tot ei ar fi obținut dreptul organizării meciurilor pe <<Arcul de Triumf>>”, a spus Constantin Anghelache, potrivit gsp.ro.

Dinamo ocupă locul patru în clasamentul playoff-ului Ligii 2, cu 38 de puncte, unul mai puțin decât Oțelul Galați. Lider este Poli Iași, cu 45 de puncte, urmată de CSA Steaua, cu 44 de puncte.

Vezi mai jos ce a spus Anghel Iordănescu despre șansele lui Dinamo de a promova

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!