Universitatea Cluj csa steaua liga 2 Liga 2

VIDEO Scene incredibile de violență la U Cluj - CSA Steaua: un fan a fost făcut K.O. de un jandarm! Anunțul făcut de autorități 

Universitatea Cluj și CSA Steaua s-au întâlnit în a treia etapă a play-off-ului Ligii 2, 1-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Aprilie 2022, 12:02
Data actualizarii: Vineri 08 Aprilie 2022, 12:07

Suporterii au avut 'meciul' lor cu forțele de ordine, având loc încăierări extrem de dure. Fanii echipei lui Daniel Oprița s-au deplasat într-un număr ridicat la Cluj, pentru duelul cu echipa lui Lincar și au fost implicați în altercații cu Jandarmeria. 

VIDEO Imagini șocante înainte de U Cluj - CSA Steaua: un fan, făcut K.O. de un jandarm 

Pe rețelele de socializare au apărut câteva clipuri cu momente petrecute înaintea partidei, iar în una dintre ele a fost surprins un jandarm, care îl doboară cu un croșeu puternic pe unul dintre fanii lui CSA Steaua. Imaginile sunt de-a dreptul șocante, în contextul în care suporterul este doborât la pământ de jandarm. 

Conflictul dintre jandarmi și fani s-a mutat și pe arenă, continuând și la pauza partidei, atunci când unul dintre fanii „militarilor” a fost reținut de autorități. 

În urma rezultatelor, U Cluj se află pe locul al treilea în clasamentul play-off-ului din Liga 2, având 47 de puncte, cu 4 mai puține decât liderul Petrolul Ploiești. Echipa lui Daniel Oprița se află pe locul 4, locul de baraj, având 41 de puncte. 

Comunicatul Jandarmeriei după incidentele de la U Cluj - CSA Steaua 

„Referitor la incidentele înregistrate ieri între suporterii echipelor U Cluj și Steaua București, premergătore desfășurării partidei, facem următoare precizări:

în jurul orei 17:45, un grup de 7 suporteri steliști s-a deplasat în zona Piața Muzeului, la terasele unde erau suporterii clujeni si au intrat în contact cu acestia având loc violente fizice. Jandarmii aflați în zonă au intervenit pentru a opri conflictul, reușindu-se în scurt timp izolarea celor două grupuri. 

Un suporter clujean a fost reținut, iar pe timpul cât era condus către autospeciala Jandarmeriei, doi suporteri steliști au intenționat să ii lovească pe cei doi jandarmi care îl însoțeau și pe suporterul advers. Jandarmii au ripostat, unul dintre suporterii agresori fiind imobilizat și el.

În prezent sunt în desfășurare activități pentru identificarea celor implicați în încident. De asemenea, este analizată și acțiunea forțelor proprii, pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest incident.

 

Până în momentul de față s-au aplicat 18 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.800 lei, astfel: 

-16 sancțiuni la la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoarea de 6.200 lei și 2 avertismente scrise;

 - 2 sancțiuni la Legea 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, în valoare de 2.500 lei.”, se arată în comunicat. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies