Ruptură la Dinamo?! Vlad Iacob, ”înțepat” de Răzvan Zăvăleanu: ”Eu îi spun lui Ilie Dumitrescu cum să dribleze?”

Vlad Iacob Dinamo Razvan Zavaleanu Liga 2 Ovidiu Burcă și Vlad Iacob
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 21:28
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 21:28

Planul de reorganizare al lui Dinamo este motiv de ”ceartă” între oficialii clubului din ”Ștefan cel Mare”.

Vlad Iacob ar fi nemulțumit de planul întocmit de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, și ar pregăti un alt plan de reorganizare, în paralel.

Deranjat de această situație, Zăvăleanu l-a ”taxat” public pe colegul său, care ocupă funcția de administrator special la Dinamo.

Din informațiile PRO TV și www.sport.ro, marți, 17 ianuarie, la ora 12:00, va avea loc o ședință între șefii lui Dinamo. Cel mai probabil, planul de reorganizare va fi principalul subiect dezbătut.

Răzvan Zăvăleanu, atac la Vlad Iacob: ”Eu îi spun lui Ilie Dumitrescu cum să dribleze?”

„Ce îmi spune mie Vlad Iacob este ca și cum i-aș spune eu lui Ilie Dumitrescu cum să drbileze și cum să tragă la poartă. Sunt lucruri deplasate, care n-ar trebui să iasă public. Fiecare ar trebui să își vadă de treaba lui, de zona lui. 

Am discutat despre o ședință unde să vină și persoanele care îl consiliază pe Vlad. Nu știu cine sunt, poate doar pe una o cunosc, un avocat pe care îl apreciez. Sunt curios și eu pe cine întâlnesc. Să vedem care sunt argumentele lor

Dacă Vlad Iacob insistă într-o anumită direcție care nu coincide cu ideile noastre nu îl împiedică nimeni să facă propria modificare de plan. Nu există niciun fel de impediment legal. Judecătorul alege unul dintre planuri, nu este nicio problemă. Modificări de plan pot fi depuse fără număr.

Noi un plan aprobat avem, doar că este foarte împovărător pentru club. Apelul pentru plan nu a fost programat. Dacă avem câștig de cauză, datoriile scad la 1,3 milioane de euro, iar societatea va deveni mult mai atractivă.

Dacă este respins apelul, atunci va trebui în prima fază să respectăm planul votat. Apoi să vedem dacă Vlad Iacob depune altă modificare de plan. dacă nu, avem și noi varianta să depunem propria noastră verificare. 

Deși eu vă spun că hotărârea de la fond a fost una chinuită. Am mare încredere că la Curtea de Apel se va da decizia justă”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la Digi Sport.

VIDEO - Grevă la Dinamo! Jucătorii au primit un salariu restant

Dinamo se bate la play-off! Ce dueluri au ”câinii” în ultimele trei etape

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr, unde antrenor este Claudiu Niculescu.

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

Lider este CSA Steaua, care are 33 de puncte după 16 meciuri și este aproape sigură de prezența în play-off-ul din Liga 2.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!