Ovidiu Burcă face apel la răbdare: ”Suntem încă departe de ceea ce-mi doresc eu”

Ovidiu Burca Dinamo dinamo - unirea slobozia Unirea Slobozia Liga 2 Ovidiu Burcă / Dinamo
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 20:33
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 20:36

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a tras primele concluzii după victoria echipei sale cu Unirea Slobozia, scor 1-0.

Alexandru Pop a marcat unicul gol al partidei în prima repriză și a adus trei puncte mari pentru ”câini”. Burcă este mulțumit de atitudinea echipei sale din această partidă și face în continuare apel la răbdare din partea suporterilor lui Dinamo.

Ovidiu Burcă: ”Suntem încă departe de ceea ce-mi doresc eu”

„S-a schimbat un pic atmosfera, lucrurile încep să capete o formă. Începutul a fost mai greu, astăzi am avut un adversar care, din punct de vedere defensiv, se apără extraordinar de bine. La un moment dat i-am simțit pe băieți că-și pierd cumpătul, dar a venit acel gol al lui Pop și lucrurile au căpătat o altă turnură. 

  • Ovidiu Burcă / Dinamo

Am arătat multe dintre lucrurile pe care căpitanul nostru, Cătălin Hîldan, le arăta pe teren. Determinare, pasiune, agresivitate. Nu am cedat nicio clipă, acest lucru mă bucură. Nu cred că cer ceva extraordinar de complicat. Orice antrenor care ar fi venit aici, ar fi avut nevoie de timp.

Suntem încă departe de ceea ce-mi doresc eu, dar faptul că începem să câștigăm meciuri, că începem să arătăm mai multă consistență în joc, cred că astea sunt lucrurile cu care trebuie să continuăm. Cred că săptămână de săptămână echipa va crește și vom vedea mai multe îmbunătățiri din partea echipei”, a spus Burcă, la zona mixtă.

În urma acestui rezultat, Dinamo a ajuns la trei victorii în Liga 2. Cu nouă puncte, ”câinii” sunt pe locul 15, la egalitate cu FC Brașov.

Echipa pregătită de Ovidiu Burcă va întâlni Minaur Baia Mare în următoarea rundă, în deplasare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!