Alexandru Pop, din nou ”eroul” lui Dinamo: ”Trebuie să fim modești și lucrurile vor fi din ce în ce mai bune”

Alexandru Pop Dinamo dinamo - unirea slobozia Liga 2 Alexandru Pop / Dinamo
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 19:57
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 19:57

Alexandru Pop (29 de ani) a adus o nouă victorie pentru Dinamo. Atacantul a marcat unicul gol al meciului cu Unirea Slobozia, încheiat cu scorul de 1-0.

După meci, Pop a oferit o primă reacție și a spus care este obiectivul său până la finalul acestui an. Vrea să marcheze cel puțin zece goluri pentru ”câini” în Liga 2.

Alexandru Pop: ”Trebuie să fim modești și lucrurile vor fi din ce în ce mai bune”

„Atmosfera începe să fie una plăcută, ne bucurăm de fiecare minut petrecut la antrenament, la meciuri. Sper să o ținem așa, să mai legăm două sau trei victorii și lucrurile vor fi din ce în ce mai bune. Progresăm de la meci la meci, chiar dacă făceam și în trecut meciuri bune, pierdeam. 

Acum, culminăm și cu victorii. Asta ne bucură, ne dă încredere și trebuie să muncim mai mult. Trebuie să fim modești, umili și lucrurile vor fi din ce în ce mai bune. Au trecut două etape în care n-am câștigat.

Muncesc cât pot de mult, cât pot de bine la fiecare antrenament. Mă bucur de încrederea acordată din partea staff-ului, din partea colegilor. Eu m-am gândit la minimum zece goluri până la iarnă”, a spus Alexandru Pop, la zona mixtă, după meci.

În urma acestui rezultat, Dinamo a ajuns la trei victorii în Liga 2. Cu nouă puncte, ”câinii” sunt pe locul 15, la egalitate cu FC Brașov.

Echipa pregătită de Ovidiu Burcă va întâlni Minaur Baia Mare în următoarea rundă, în deplasare.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!