VIDEO Leo Strizu a apărut la meciul lui Dinamo: "Vreau s-o întâlnesc în Liga 1! Unirea Constanța abia s-a adunat"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2023, 17:50
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2023, 17:49

Leo Strizu, antrenorul principal de la FCSB, asistă la meciul Dinamo - Unirea Constanța, care se joacă pe Arcul de Triumf, în runda cu numărul 17 din Liga 2.

Unirea Constanța, echipă patronată de Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a schimbat din temelii în această iarnă, după ce finanțatorul de la FCSB a hotărât să își retragă sprijinul. De la echipa din Liga 2 au plecat mulți fotbaliști împrumutați de la vicecampioana României, iar Unirea Constanța a fost nevoită să înregistreze rapid alți jucători pentru a putea disputa meciul cu Dinamo.

Leo Strizu a apărut la meciul lui Dinamo - Unirea Constanța

Leo Strizu, fost antrenor la Unirea Constanța, a acordat un scurt interviu înainte de intrarea pe Stadionul Arcul de Triumf. Tehnicianul lui FCSB a recunoscut că se așteaptă la o victorie clară a lui Dinamo și a explicat că și-ar dori să o revadă pe formația din Ștefan cel Mare în Liga 1.

"Da, am venit să văd Unirea Constanța, echipa lui Vasi (n.r - Vasile Geambazi). Nici nu știu, nu i-am văzut niciodată. Acum e primul meci, nu i-am văzut niciodată până acum. 

De abia s-au adunat cei de la Unirea Constanța. Cred că-i bate (n.r - Dinamo), bineînțeles. Nu am nicio informație și nu i-am urmărit nici până acum.

(n.r - Vă doriți să vă întâlniți cu Dinamo în Liga 1?) Da. E o echipă de tradiție. Derby-urile au fost cum au fost. Țin minte că participam și eu la cuplaje. Au trecut mulți ani, dar a fost frumos. Cine n-ar da să mai participe la acele cuplaje?", a spus Leo Strizu, înainte de meci.

Unirea Constanța este ultima clasată din Liga 2, cu doar 12 puncte acumulate în primele 17 etape.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!