VIDEO EXCLUSIV Un fost acționar al lui Dinamo regretă că Gigi Becali n-a băgat bani în „Groapă”: „Toate cluburile au nevoie de el!”

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2023, 12:38
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2023, 13:39

Un fost acționar din Ștefan cel Mare regretă că Becali a băgat bani la FCSB și nu la Dinamo. Visul lui Borcea - Dinamo în Champions League - ar fi devenit realitate.

Vladimir Cohn l-ar fi vrut pe Gigi Becali patron în Ștefan cel Mare.

Pe vremea celor nouă acționari, Dinamo făcea spectacol în țară, dar n-a ajuns niciodată în Champions League. Cohn și-ar fi dorit ca Becali să fi venit la Dinamo, lângă Borcea și Badea.

  • Gigi Becali

„Ține echipa asta de 20 de ani cu banii lui, nu cu banii altora. Orice echipă are nevoie de Gigi Becali, nu numai Dinamo. Ce diferență e între el și Florentino Perez de la Real Madrid? Niciuna. Și ăla are bani și ține echipa, Gigi la fel”, a spus Vladimir Cohn, pentru SPORT.RO.

Dinamo riscă falimentul

Cu datorii și salarii restante de două luni, Dinamo nu știe cum va termina sezonul. Cohn a dezvăluit cât îi trebuie lui Dinamo.

„Salvarea lui Dinamo poate să fie la ora actuală poate un cost de 10 milioane de euro dacă nu mai mult. Dacă este faliment, echipa dispare”, a mai spus Vladimir Cohn.

Prezent la ultimul titlu al lui Dinamo, în 2007, Cohn nu crede că Borcea se va întoarce în Ștefan cel Mare.

„Amintirea mea de la Dinamo din perioada asta... sunt două: meciul cu Lazio și pușcăria lui Borcea. Personal eu nu cred că mai revine. Cred că îl omoară nevasta”, este convins Cohn.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!