”New-Dinamo” a convins în Liga 2: ”Merită să promoveze direct”

Dinamo Ionel Danciulescu Ovidiu Burca Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Mai 2023, 09:49
Data actualizarii: Sambata 20 Mai 2023, 09:49

Dinamo joacă duminică în compania celor de la Poli Iași, în deplasare.

O victorie i-ar putea aduce echipei lui Ovidiu Burcă promovarea directă, dar nu ar fi suficient. ”Câinii” au nevoie de un rezultat pozitiv al Unirii Dej în deplasarea de la Oțelul Galați.

În caz că Dinamo și Oțelul vor termina la egalitate de puncte, moldovenii vor avea câștig de cauză și vor promova direct, pentru că au avut un punctaj mai bun la finalul sezonului regulat.

Ionel Dănciulescu a fost impresionat de evoluția elevilor lui Ovidiu Burcă și spune că Dinamo ar merita să promoveze direct în Superligă.

Ionel Dănciulescu: ”E meritul lui Burcă”

„Dinamo merge ceas. Dacă facem o analiză la ce se întâmplă în acest final de sezon Dinamo merită să fie echipa care merge direct în Liga 1 datorită jocului, prestației echipei. Asta nu este decât meritul lui Ovidiu Burcă.

A arătat bine, dar e clar că are nevoie de tărie, de infuzie, de capital. O mărire de buget. Sunt probleme pe care trebuie să le rezolvi. Sper ca echipa să reușească să promoveze și să se găsească banii suficienți pentru a repune Dinamo pe picioare”, a spus Dănciulescu.

Programul ultimei etape din Liga a 2-a:

21 mai: CSA Steaua București - Gloria Buzău (13:00)

21 mai: Oțelul Galați - Unirea Dej (13:00)

21 mai: Poli Iași - Dinamo București (13:00)

„Întotdeauna realitatea a bătut calculele. Nu trebuie să ne pierdem capul. Mai avem un meci. Ei (n.r. cei de la Poli Iași) sunt deja promovați, dar joacă în fața propriilor suporteri. Va fi un meci foarte complicat.

Dincolo de simpatii, când ești implicat la o altă echipă, vrei să câștigi. Nu cred că ne va face nimeni niciun cadou”, a spus Ovidiu Burcă, după victoria cu CSA Steaua.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!