Marius Maldarasanu Hermannstadt Hermannstadt în Liga 1 Liga 2

Măldărășanu, show la interviuri! Unde pleacă două zile, câte fire albe de păr are și ce spune despre insolvență

Marius Măldărășanu a promovat-o pe Hermannstadt în prima ligă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 18:46
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 18:54

Sibienii au terminat play-off-ul Ligii 2 pe locul secund după 0-0, acasă, cu CSA Steaua, și și-au îndeplinit obiectivul. Alături de Hermannstdadt a pătruns pe prima scenă a fotbalului românesc și Petrolul Ploiești, formație condusă de Nicolae Constantin, prietenul și fostul coleg al lui Marius Măldărășanu. 

La finele meciului cu Steaua, Marius Măldărășanu a trecut prin toate subiectele și a anunțat că se va relaxa la pescuit!

”A fost un an extraordinar de greu. Trei luni jumătate la Astra, la Liga 1, mi s-au părut foarte ușoare în comparație cu acest an extrem de greu. Toată această presiune, nu este ușor să organizezi clubul după o retrogradare. Dani Coman a format staff-ul, acest grup extraordinar. Stadionul nu este gata, nu știm unde vom juca. Sunt premise că vom juca prin august, septembrie.

A apărut această insolvență, e o situație dificilă, nu e ușor să gestionezi un grup de calitate. Contractul se prelungește automat după promovare. Vreau să stau să mă liniștesc, mă duc la pescuit două zile, la crap. Aveam vreo 100 de fire de păr alb, acum am vreo 1.000 în plus. Lucrurile nu sunt ușoare. Sunt jucători cu calitate, care au venit să facă performanță, sunt de apreciat.

Pe parcursul sezonului regulat au fost discuții, le-am spus băieților dacă nu se vor antrena, a doua zi am plecat. Nu e un lucru normal și cred că i-am făcut să se gândească mai mult la performanță decât la bani. S-a întâmplat o singură dată, după meciul de la Ploiești, când de fapt era un antrenament de refacere, când au vrut să discute cu patronul.

A fost cel mai greu moment (n.r.- meciul cu U Cluj), am jucat contra principalei contracandidate. Au jucat cu promovarea pe masă, cu 25.000 de suporteri în spate. Mă bucur că a reușit (n.r.- Nae Constantin, antrenorul Petrolului) după un sezon foarte greu, aceleași probleme ca și noi.

Atunci e mai mult meritul antrenorului, staff-ului. Lucrurile astea nu sunt normale, m-am lăsat de fotbal de 12 ani și lucrurile sunt la fel. Le mulțumesc tuturor jucătorilor și celor care au jucat doar în tur, fanilor pentru că ei sunt cei care ne încurajează necondiționat”, a declarat Măldărășanu, potrivit digisport.ro.

  • Clasamentul final: 1. Petrolul – 63 de puncte, 2. Hermannstadt – 61, 3. Universitatea Cluj – 57, 4. CSA Steaua – 50, 5. Concordia Chiajna – 41, 6. Unirea Slobozia – 41.

Tragerea la sorți pentru barajul de menținere/promovare în Liga 1

Luni, 16 mai, începând cu ora 12:00, la sediul Federației Române de Fotbal, va avea loc tragerea la sorți pentru stabilirea gazdelor meciului din manșa tur a barajului pentru promovarea/menținerea în Liga 1, scrie siteul FRF.

Echipele clasate pe locurile 7 și 8 la finalul play-out-ului Ligii 1 vor disputa un baraj de menținere/promovare în Liga 1 în dublă manșă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 4, respectiv 3, din Liga 2.

În toate cazurile în care o echipă situată pe loc promovabil sau care dă dreptul la barajul de promovare nu deține licență pentru Liga 1 sau nu îndeplinește cerințele statutare și regulamentare de participare în Liga 1, locul respectiv va fi ocupat de următoarea echipă, cel mai bine clasată, din Liga a 2-a care îndeplinește condițiile de participare în Liga 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!