Ionel Augustin Dinamo transferuri dinamo Liga 2 Nicolae Carnat

Lista cu jucătorii pe care Dinamo i-a pierdut în această perioadă de mercato: ”Am fi avut o echipă extraordinară pentru Liga 2”

Dinamo a transferat trei jucători după retrogradarea în Liga 2, dar putea lua și alți jucători ”cu nume” pentru promovarea în primul eșalon.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 16:26
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 16:26

Singurul transfer oficializat de Dinamo este cel al lui Bogdan Gavrilă. Pe lângă acesta, Neluț Roșu și Valentin Lazăr se antrenează și ei la Săftica alături de restul jucătorilor lui Dinamo.

Ionel Augustin: ”Am fi avut o echipă extraordinară pentru Liga 2”

Ionel Augustin, fostul mare jucător al lui Dinamo și unul dintre cei delegați de Răzvan Zăvăleanu pentru a se ocupa de transferuri, a vorbit despre lista cu jucătorii care puteau ajunge în ”Ștefan cel Mare”. Printre ei se numără Deian Boldor, Nicolae Mușat, Denis Dumitrașcu, Adrian Bălan, Nicolae Carnat și Albert Stahl.

"Noi am avut o listă foarte clară de jucători care ar fi dorit să vină la Dinamo. I-am avut în mână. Dacă era cineva care să discute cu ei și să îi agațe cu niște contracte erau deja aici. Am fi avut acum o echipă extraordinară pentru Liga 2. Mă refer la Boldor, Mușat, Dumitrașcu de la FC Argeș, trei jucători foarte buni pe care îi știu foarte bine. 

Pe Boldor și Dumitrașcu i-am avut la echipa națională de juniori. La fel și cu Dandea, pe care l-am blocat și nu i-am dat niciun răspuns și s-a dus la Șelimbăr. Cornel Țălnar a avut discuții cu Rapidul. Era vorba de Bălan, Carnat și Stahl, care doreau să vină aici în urma discuțiilor purtate. Dar și-au găsit alte echipe, pentru că nu a avut cine să vorbescă cu ei.

Băieții au și spus că vin cu cea mai mare plăcere, dar să le dăm o garanție vis a vis de contracte, nu de jocuri", a spus Ionel Augustin, potrivit Fanatik.

Ciprian Marica: „Ionuț Chirilă ar merita să o antreneze pe Dinamo!”

Ciprian Marica (36 ani) este de părere că fostul său antrenor de la centrele de copii și juniori ar merita șansa de a pregăti clubul din Ștefan cel Mare. 

„Ținând cont că au antrenat atâția antrenori Dinamo, și omul ăsta nu a avut șansa, cu toate că a făcut atâtea pentru Dinamo. E un dinamovist, ar veni și cu bani de acasă numai să o antrenze pe Dinamo. Dacă toți au avut șansa să o antreneze pe Dinamo, eu cred că Ionuț Chirilă ar merita. Nu numai că ar trebui și ar putea, chiar ar merita acest lucru. 

Sigur, e foarte greu să reușești ceva. Nici cei de acolo nu-și permit să aducă un antrenor, nici ei nu știu ce va fi”, a declarat Cirprian Marica la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!