Liga 2

Liderul galeriei FCSB-ului, revoltat de salariile plătite de CSA Steaua! Câți bani încasează Ogăraru, Miu și Hamutovski

Oficialii clubului CSA Steaua au cerut modificarea Legii Sporturilor pentru ca echipa Armatei să poată promova încă din acest sezon în Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Aprilie 2022, 18:14
Data actualizarii: Sambata 09 Aprilie 2022, 13:49

Ministrul Eduard Novak a anunțat că legea va fi modificată, însă acest lucru se va întâmpla abia pe la jumătatea anului viitor.

Fanii lui FCSB nici nu vor să audă despre o eventuală promovare a CSA în Liga 1, iar Gheorghe Mustață se arată revoltat de banii care se cheltuie cu salariile la clubul Armatei.

„Ne gândim să trimitem adrese către Ministerul Apărării și către Guvern. E revoltător să se mărească bugetul pentru Armată la 2% din PIB pentru ca oameni precum Ogăraru, Miu și Hamutovski să primească salarii de peste 3.000 de euro pe lună.

În condițiile care foști campioni europeni, Iovan și Bumbescu, sau angajați prestigioși precum Aelenei, Sătmăreanu, Nițu și Anghelinei primesc în jur de 500 de euro.

Armata investește două milioane de euro pe an pentru nimic. Este evident că acea echipă nu are dreptul să promoveze și joacă degeaba  pe banii românilor. De ce să nu reducă salariile lui Ogăraru și Miu și din acei bani să fie plătiți ceilalți antrenori cu experiență?”, a spus Gheorghe Mustață, la RealitateaSportivă.

Mustață, convins că Legea Sportului nu va fi schimbată prea curând

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor lui FCSB, este de părere că mesajul ministrului Novak are rolul doar de a-i liniști pe steliști și că nimic nu se va modifica în perioada care urmează.

„Vă spun sigur, domnul ministru Novak 'le dă calde' pentru a-i liniști. Nu se schimbă o lege așa, că vor unii de pe acolo, care cerșesc o promovare ilegală. De multe ori am auzit că Steaua este acolo unde sunt suporterii. Poftim, la noi, cu CSU (n.r. Universitatea Craiova) au fost 25.000, iar la ei cu Petrolul au fost 5000. Cum facem?”, a transmis Gheorghe Mustață.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies