Fotbal intern

EXCLUSIV Sălajul există! Fostul antrenor al lui FCSB o va pregăti pe SCM Zalău: ”Trebuie doar să semnez actele”

Formația activează în Liga 3, a ratat calificarea în play-off și are drept obiectiv promovarea în eșalonul secund la finalul sezonului viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Aprilie 2022, 11:55
Data actualizarii: Vineri 08 Aprilie 2022, 12:14

UPDATE Bogdan Andone a confirmat vineri la prânz că va semna cu SCM Zalău, într-o intervenție la emisiunea ”Ora exactă în sport” de la PRO ARENA.

”Trebuie doar să semnez actele cu cei de la Zalău. În plus, vreau să deschid și o școală de fotbal la Aiud”, a spus tehnicianul născut chiar în Aiud, oraș din Alba.

Știrea inițială

Sportul Sălăjean anunță că SCM Zalău, echipa fanion a județului Sălaj, este aproape să obțină semnătura lui Bogdan Andone (47 de ani), fostul antrenor al lui FCSB.

Zalăul, care activează în Liga 3, a ratat calificarea în play-off, dar are ca obiectiv în sezonul următor promovarea în divizia secundă.

Bogdan Andone: ”Mie nu mi-e ruşine să muncesc, oricând pot antrena şi la un nivel inferior”

”Am avut o discuţie de principiu cu cei de la SCM Zalău. Vreau să văd ce proiect este acolo, să cunosc oamenii, să văd echipa, care este nivelul şi ce condiţii sunt. 

Mie nu mi-e ruşine să muncesc. Şi când antrenam în Liga 1 am spus că oricând pot antrena şi la un nivel inferior, dacă e vorba de un proiect sănătos.

Din punctul meu de vedere, performanţă la Zalău înseamnă un singur lucru: promovarea, iar în Liga 2 o clasare pe locurile de play-off”, a declarat Andone într-un interviu acordat publicației Sportul Sălăjean.

Ultimele echipe antrenate de Andone, toate din Liga 1: FCSB, Astra, Voluntari

Tehnicianul, care a lucrat de-a lungul carierei cu Mihai Onicaș și Bogdan Miron dintre jucătorii actuali de la SCM, a antrenat în ultimii ani în Liga 1, la FCSB, Astra Giurgiu și FC Voluntari.

Andone se află pe o listă cu nume importante dorite pe banca tehnică a Zalăului, alături de Adrian Iencsi sau Florin Fabian, mai precizează sursa citată.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies