Ionut Popa are probleme GRAVE de sanatate: "Jucatorii au avut un SOC!" Sase doctori si niciun verdict

Ionut Popa liga 2 Liga a II-a probleme de sanatate UTA Arad Liga 2 Ionut Popa are probleme GRAVE de sanatate: "Jucatorii au avut un SOC!" Sase doctori si niciun verdict
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Martie 2019, 11:39
Data actualizarii: Joi 28 Martie 2019, 11:46

Starea de sanatate a lui Ionut Popa este din ce in ce mai grava si niciun doctor nu poate da de cap problemelor acestuia. 

Antrenorul celor de la UTA Arad a stat in umbra inca de cand s-a reluat campionatul Ligii a II-a. Jucatorii s-au antrenat sub comanda secundului Cristian Pacurar, iar la meciuri Ionut Popa nu s-a ridicat de pe banca tehnica.

La ultimele partide, antrenorul in varsta de 65 de ani nu s-a mai prezentat. Acesta le-a dat indicatii jucatorilor la pauza prin intermediul telefonului.

Situatia lui Ionut Popa este una foarte delicata. Niciunul dintre doctorii la care a fost nu a reusit sa ii spuna concret ce probleme de sanatate are. Potrivit ultimelor informatii, acesta vorbeste cu dificultate si nu isi mai poate misca un ochi. Medicii i-au recomandat sa evite frigul si situatiile stresante.

"Mister va face o spectroscopie la Timisoara. A fost la 5-6 doctori, la Timisoara, Arad, Iasi, Budapesta, si nimeni nu a dat de cap problemei. Prezenta dansului ar fi insemnat mult pentru echipa, iar faptul ca nu a fost la teren s-a reflectat in modul cel mai  negativ asupra vestiarului. Baietii au avut un soc cand el nu a aparut in vestiar. Am crezut ca este un soc motivational, dar nu a fost asa", a declarat Cristian Pacurar, potrivit Telekom Sport.

Conducerea cauta antrenor

UTA Arad ocupa locul 8 in clasamentul Ligii a II-a, cu 35 de puncte obtinute in cele 26 de etape disputate. Totusi echipa nu merge prea bine in campionat, iar conducerea ii cauta inlocuitor lui Ionut Popa.

In 2019, UTA a inregistrat 2 victorii si 3 infrangeri.

Pentru aradeni urmeaza meciul cu liderul Sportul Snagov, iar conducatorii au anuntat ca vor dubla primele la acest meci. Totusi, in cazul unui rezultat negativ, se va interveni asupra bancii tehnice. Antrenori interimari sunt acum Cristian Pacurar si Dan Tapos.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!