VIDEO EXCLUSIV Ionuț Lupescu, atac dur la adresa lui Elyass Bucurică, liderul galeriei lui Dinamo: ”Are această dorință să umble pe la Săftica”

Elyass Bucurică Dinamo Ionut Lupescu Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 17:21
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 17:21

Invitat de suporterii lui Dinamo să se implice la club, Ionuț Lupescu a reacționat dur într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV.

Chiar dacă, inițial, a fost printre legendele lui Dinamo care s-au înscris în programul socios Doar Dinamo București, Ionuț Lupescu îl critică acum pe Elyass Bucurică, liderul galeriei ”câinilor”, pe care-l acuză că ar controla acest proiect.

Recent, fanii din PCH i-au lansat o invitație lui Lupescu, de a conduce clubul din postura de director executiv.

Ionuț Lupescu îl critică pe Elyass Bucurică

„Elyass ar trebui să știe că problema lui nu sunt eu, problema lui este că de ce peste 10.000 de suporteri s-au retras din acest program sau n-au mai cotizat. De ce n-au reușit să facă un raport financiar în trei ani de zile, să-l prezinte suporterilor? Nu doar o hârtie A4 în care au încasări și pe unde au dat banii mai departe. E rușinos, dacă vrei să faci un program de socios adevărat. 

Nu va fi DDB-ul, va fi Elyass Bucurică! În acte, el este proprietarul PCH-ului și programul DDB aparține PCH-ului. Deci aici e toată problema. Eu de aia am spus, important e să se înscrie toți suporterii, cu siguranță sunt foarte mulți juriști dinamoviști care ar putea ajuta să se modifice această problemă. Există un administrator judiciar, domnul Zăvăleanu, care e cel care își spune ultimul punctul de vedere. 

Eu îl înțeleg că are această dorință să umble pe la Săftica, după jucători, după antrenori, după stadioane, prin cabine, dar nu ăsta este scopul acestui program. De asta cred eu că s-a și ajuns din Liga 1 în Liga 2 și să plece atât de mulți suporteri din acest program”, a spus Ionuț Lupescu, pentru PRO TV.

VIDEO - Ionuț Lupescu, despre programul DDB

Dinamo se bate la play-off. Ce dueluri au ”câinii” în ultimele trei etape

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr.

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!