Viitorul Tg Jiu - CSA Steaua Florin Stanga liga 2 Liga 2

Florin Stângă, sincer după victoria împotriva lui CSA Steaua. Ce a transmis antrenorul Viitorului Tg. Jiu

ACS Viitorul Tg. Jiu a învins-o pe CSA Steaua București cu 4-3 în etapa a 12-a din Superligă.
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 15:26
Data actualizarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 15:24

Florin Stângă, antrenorul lui ACS Viitorul Tg. Jiu, a vorbit după victoria în fața echipei CSA Steaua despre evoluția jucătorilor pe care i-a trimis în teren și a evidențiat faptul că este o „mândrie” că au reușit un asemenea rezultat.

„O victorie a suferinței, ce să spun? O victorie muncită, frumoasă, după mult timp. A trecut o lună de zile de când nu am mai câștigat un meci, mă bucur pentru băieți.

M-am întors pentru ei, pentru că am avut încredere că putem face rezultate. Chiar am visat că o să fim prima echipă care le bate pe Steaua și Dinamo. Sper ca acest meci să le dea încredere.

La câte greșeli am făcut, am visat un pic. Aș fi ipocrit să spun că am crezut (n.r în victorie). Acești băieți au muncit mult. Din păcate am luat goluri din faze fixe. Și prima repriză am jucat bine. A fost un 11 metri. Echipa a jucat și mi-a dat încredere.

E o mândrie (n.r. victoria), pentru că Steaua este liderul clasamentului. Sper să le dea încredere jucătorilor noștri”, au fost cuvintele lui Florin Stângă.

ACS Viitorul Tg. Jiu - CSA Steaua București 4-3

"Militarii" au început în forță meciul de pe teren opus. Chipirliu a înscris de două ori (11', 44'), iar Stoian a redus din diferență (45') în prima repriză.

În partea a doua a partidei, Dragu a restabilit egalitatea (50'), iar Dodoi a majorat diferența pentru Viitorul Tg. Jiu în minutul 72.

Dulca a dus scorul la 4-2, iar Trică a închis tabela la 4-3. După un start excelent, elevii lui Oprița nu au reușit să securizeze nici măcar un punct și au pierdut șnasa de a se distanța de Unirea Dej (locul 2, 25p) în clasamentul eșalonului secund.

Modifică setările cookies