FK Csikszereda a învins-o într-un amical pe echipa de prima ligă antrenată de Andrea Pirlo!

FK Csikszereda Andrea Pirlo Fatih Karagumruk francisc dican Toni Suciu Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Iulie 2022, 13:42
Data actualizarii: Marti 12 Iulie 2022, 13:43

Fostul mare fotbalist italian a pregătit-o și pe Juventus Torino și acum se află pe banca tehnică a turcilor de la Fatih Karagumruk.

Aflată în cantonament în Turcia, divizionara secundă FK Csikszereda a disputat un amical cu Fatih Karagumruk, echipă din prima ligă a Turciei antrenată de fostul mare fotbalist italian Andrea Pirlo.

Ciucanii au câștigat cu 1-0 partida de pregătire, golul victoriei fiind înscris de Toni Suciu, în minutul 38.

Fotbaliștii lui Francisc Dican nu au pierdut prilejul de a se fotografia cu Andrea Pirlo, campionul mondial din 2006 cu naționala Italiei care a mai antrenat-o și pe Juventus Torino în sezonul 2020-2021.

Gyenge, Szondi și Csuros vs Biglia, Durmaz și Borini

În fața echipei la care sunt legitimați fotbaliști ca Lucas Biglia, Jimmy Durmaz sau Fabio Borini, FK Csikszereda a aliniat următoarea formație, conform paginii oficiale de Facebook a clubului din Miercurea Ciuc:

(prima repriză) GYENGE Szilárd – TAKÁCS Rareș, KELEMEN Dávid, KOVÁCS Márk, VITA Dániel – CSÜRÖS Attila, BARA Levente – GÁL-ANDREZLY Peter, EL-SAWY Omar, IVANOVICI Petre – SUCIU Tóni;

(a doua repriză) SIMON Máté – CSÍSZÉR Balázs, NEMANIČ Klemen, APRÓ Claudiu, HADNAGY Tamás – SZONDI Botond, KOVÁCS Lóránt– SÁNDOR Raul, JEBARI Soufiane, SCHIEB Marvin – JELENA Richárd. 

Au mai intrat: Tajti și Vereguț.

Antrenor: Francisc Dican

Foto: Facebook - FK Csikszereda

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!