VIDEO Sepsi OSK și AFK Csikszereda s-au ținut de cuvânt! Imnul Ținutului Secuiesc a răsunat în finala Cupei României U19 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Mai 2022, 17:50
Data actualizarii: Joi 19 Mai 2022, 18:04

Finala Cupei României U19 a fost încheiată cu imnul Ținutul Secuiesc. 

Joi, 19 mai, de la 20:30, pe stadionul din Giulești și LIVE TEXT pe www.sport.ro, este programată finala Cupei României, între FC Voluntari și Sepsi OSK. Însă, covăsnenii au izbutit să ajungă în ultimul act al competiției și cu echipa de juniori, U19, unde au pierdut în fața celor de la AFK Csikszereda, 0-1. 

Laszlo Dioszegi a declarat, la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena, că la finalul partidei cu FC Voluntari, indiferent de rezultat, jucătorii și fanii lui Sepsi OSK vor fredona imnul Ținutului Secuiesc. Doar că, acest lucru s-a întâmplat deja câteva ore mai devreme, în finala dintre cele două cluburi maghiare U19. 

Laszlo Dioszegi: „Noi suntem secui și nu o să ne dezicem niciodată!”

„O să cânt şi imnul României şi o să cânt şi imnul secuilor, fiindcă noi suntem secui şi nu o să ne dezicem niciodată de ceea ce suntem”, a precizat Laszlo Dioszegi înaintea finalei Cupei României.

Patronul lui Sepsi OSK, testat în direct cu imnul României 


”Acum ori niciodată, croiește-ți altă soarte”. Cum a răspuns Laszlo Dioszegi după ce a fost pus, în direct, să continue imnul României   pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!