VIDEO Execuția weekend-ului vine din Liga 2! A jucat în Franța, a marcat contra PSG-ului, iar acum a lovit și cu Dacia Unirea Brăila 

Firmin Mubele Comunal Selimbar Dacia Unirea Braila viitorul selimbar Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Mai 2022, 18:24
Data actualizarii: Duminica 01 Mai 2022, 18:32

Firmin Mubele a marcat 3 goluri în 4 meciuri pentru CSC Comunal 1599 Șelimbăr, din februarie 2022. 

În runda a cincea din playout-ul Ligii 2, CSC Comunal 1599 Șelimbăr a făcut scor cu Dacia Unirea Brăila, 6-0. Sibienii au marcat de 6 ori, însă cea mai frumoasă reușită a partidei i-a aparținut lui Firmin Mubele (28 ani), care a izbutit să marcheze cu călcâiul. 

Atacantul din Congo are 60 de meciuri pentru Rennais și Toulouse în campionatul din Franța, în care a marcat de 10 ori, oferind și 4 pase decisive. Un gol l-a izbutit chiar împotriva PSG-ului, în decembrie 2017. 

Impresionată de evoluțiile sale, conducerea de la Șelimbăr dorește ca Firmin Mubele să rămână la clubul sibian și în sezonul viitor pentru a putea pune umărul la promovarea în Liga 1. 

„Mubele va fi cel mai bun jucător din Liga 2”

„Am demarat deja discuțiile cu impresarii lui Mubele pentru a vedea dacă îl vom putea ține și sezonul viitor la Șelimbăr. Va fi foarte greu, dar eu sper să îl ținem în continuare. 

Jucătorul s-a atașat de echipă, se simte bine la noi, argumente care ne dau speranțe. Oricum, Mubele este, acum, la doar 30 la sută din potențial. Când va ajunge la un nivel optim, fizic vorbind, va fi, clar, cel mai bun jucător din Liga 2”, a precizat Cornel Stănilă, președintele Șelimbărului pentru Metropola TV.

În vara lui 2018, Toulouse plătea 5 milioane de euro pentru Firmin Mubele. Îl transfera de la Rennais, unde în 37 de meciuri a marcat de 8 ori și a oferit 3 pase decisive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!