Dinamo Arcul de Triumf stadion Dinamo Liga 2

GALERIE FOTO Dinamo vrea să facă în Liga 2 ce n-a reușit FCSB-ul: ”Încercarea moarte n-are”

Dinamo încearcă să găsească un stadion pe care să dispute meciurile de pe teren propriu în Liga 2. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Iunie 2022, 15:15
Data actualizarii: Joi 23 Iunie 2022, 15:24

Arena din ”Ștefan cel Mare” va intra într-un proces de renovare, astfel că Dinamo va trebui să-și găsească o altă casă pentru următoarele două sezoane. S-a luat în calcul arena din Cotroceni, dar aceasta nu mai poate găzdui meciuri la nivel profesionist, astfel că șefii ”câinilor” vor fi nevoiți să se reorienteze.

Pe lângă varianta stadionului din Colentina, Dinamo ar vrea să încerce să joace și pe ”Arcul de Triumf”, lucru pe care l-a mai încercat și FCSB-ul, dar fără succes. În ”casa rugby-ului” au jucat, până acum, doar naționala U21 și cea de fotbal feminin.

  • Stadionul Arcul de Triumf

Cornel Țălnar: ”Încercăm și o altă variantă, Arcul de Triumf”

„Am depus cerere la Cotroceni, s-a vorbit și cu domnul Ciuclea (n.r Ilie Ciuclea) pentru stadionul din Colentina. La Cotroceni nu se poate juca, vestiarele au fost transformate în birouri. Așa ne-au transmis cei de la Banca Națională.

Încercăm și o altă variantă, Arcul de Triumf. Încercăm să ajungem la o înțelegere. Încercarea moarte n-are. Ar fi păcat să nu fie folosite aceste stadioane noi. Și cei care se ocupă de stadion ar avea de câștigat.

Important este să fie pus administratorul special, el va coordona toată activitatea. Va pune antrenor, director sportiv, șef pentru centrul de copii și juniori. Gică Mihali poate să fie antrenorul echipei în Liga 2″, a spus Cornel Țălnar, pentru PlaySport.

Lotul lui Dinamo la reunirea din 20 iunie:

Portari: Eșanu Mihai, Fara Ștefan, Denis Oncescu;

Fundași: Rodrigues de Moura, Alin Buleică, Marius Tomozei, Răzvan Patriche, Marco Ehamnn, Ricardo Grigore, Deniz Giafer, Alin Dudea, Marius Dragomir, Costin Amzăr, Ioan David Țone;

Mijlocași: Alin Demci, Antoni Ivanov, Geani Crețu, Claudiu Stan, Andrei Stelea, Valentin Borcea, Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu;

Atacanți: Mario Șutru, Cristian Delciu, Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!