stadion Dinamo Dinamo liga 2 Vlad Iacob Liga 2 stadion Dinamo

EXCLUSIV Dinamo și-a găsit stadion! Unde vor disputa „câinii” meciurile de pe teren propriu

În această toamnă va începe demolarea stadionului Dinamo, iar „roș-albii” vor fi obligați să se mute din „Groapă”.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Iulie 2022, 12:29
Data actualizarii: Duminica 24 Iulie 2022, 12:32

Vlad Iacob, noul administrator special al lui Dinamo, a anunțat că trupa din „Ștefan cel Mare” va juca meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Arcul de Triumf”.

„Din ce știu, demolarea stadionului Dinamo va începe în luna octombrie a acestui an. Va fi scoasă la licitație proiectarea noului stadion în viitorul foarte apropiat. Sper să fie finalizat până în 2024.

Arena nu va fi cea mai mare problemă a lui Dinamo, pentru că până atunci putem juca pe stadionul „Arcul de Triumf” și pentru meciurile importante, de ce nu, pe Arena Națională”, a anunțat noul administrator al lui Dinamo.

Vlad Iacob, dialog cu Alin Petrache

Vlad Iacob i-a răspuns lui Alin Petrache, președintele FRR, care a declarat că Dinamo ar trebui să-și plătească datoriile către stat înainte de a avea pretenția de a juca pe stadionul „Arcul de Triumf”.

„Dinamo va avea un certificat fiscal cu zero datorii către ANAF, în cel mai scurt timp, și va putea din punct de vedere legal să evolueze acolo. Cred că domnul Petrache a făcut această declarație înainte ca noua conducere, din care fac și eu parte, să preia clubul Dinamo.

Am discutat deja cu domnul Alin Petrache despre programul meciurilor, despre numărul de meciuri care ar trebui disputat acolo și dumnealui a fost deschis să sprijine clubul Dinamo pentru a juca acolo”, a mai spus oficialul lui Dinamo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!