Dinamo repatriază doi oameni care nu au vrut să joace în Liga 2! Planul „câinilor” pentru sezonul viitor 

Dinamo Geani Cretu liga 2 Ricardo Grigore Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Mai 2023, 10:00
Data actualizarii: Miercuri 24 Mai 2023, 10:03

Dinamo și-a făcut planul după ce interdicția la transferuri va fi ridicată. 

Pe Dinamo o așteaptă cel mai important meci al sezonului. Pe 29 mai, pe Arena Națională, de la 20:00, și LIVE TEXT pe www.sport.ro, „câinii” vor diputa turul barajului de promovare/retrogradare în compania lui FC Argeș. Urmând ca returul să fie programat pe 3 iulie în Trivale. 

Ricardo Grigore și Geani Crețu revin la Dinamo 

Dinamo a luat o decizie cu privire la situațiile lui Ricardo Grigore (24 ani) și Geani Crețu (23 ani), care au fost împrumutați anul trecut la FCU Craiova și Petrolul Ploiești, respectiv FC Argeș. Conform gsp, cei doi vor reveni în Ștefan cel Mare, imediat cum se va ridica interdicția la transferuri, indiferent dacă alb-roșii vor evolua în Liga 2 sau Liga 1. 

Ricardo Grigore și Geani Crețu au plecat la scurt timp după ce Dinamo a retrogradat. Fundașul central a fost împrumutat la FCU Craiova și Petrolul Ploiești, unde a prins doar 15 meciuri la ambele echipe în acest sezon, 12 în campionat și 3 în Cupa României. 

Geani Crețu a evoluat într-un singur meci în Liga 2, contra Progresului Spartac, 1-0, unde a fost utilizat doar un minut. În schimb, la FC Argeș nu a reușit să se impună titular, iar în 21 de partide în care a fost utilizat a livrat o singură pasă decisivă, în victoria cu CS Mioveni, 2-0. 

Vlad Iacob, înainte de Dinamo - FC Argeș: „Privim cu încredere”

„Eu am încredere că suporterii noștri vor umple stadionul și că ne vor conduce către o victorie la un scor cât mai bun, rezultat pe care îl vom menține sau chiar majora în meciul de la Pitești. 

Nu vreau să ne gândim la partida de la Iași, orice club, chiar și cluburile foarte mari au partide în care suferă. Privim cu încredere către meciurile de baraj. Dacă reușim să ne facem jocul, avem toată încredere că putem promova în Liga 1. 

Nu pot să spun că avem o grijă principală acum. Trebuie să ne refacem după partida de la Iași, încă nu știm sută la sută care sunt zilele necesare de recuperare pentru jucători. Vom face eforturile împreună cu staff-ul medical ca să avem lotul cât mai complet până la ora meciului. Dacă eram lipsit de speranță, nu mă angajam în acest proiect la începutul acestui sezon”, a spus Vlad Iacob pentru știrile PRO TV și www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!