Gigi Becali a răbufnit când a văzut în ce situație a ajuns Dinamo: ”Toată lumea e nebună! Palmaresul nu se poate lua cu acte”

Gigi Becali Dinamo Liga 2 Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 09:08
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 09:08

Gigi Becali s-a arătat deranjat de situația în care a ajuns Dinamo, clubul cu care s-a bătut ani la rând la titlu în Liga 1.

Echipa din ”Ștefan cel Mare” rivalizează, mai nou, cu echipa finanțată de CS Dinamo, care susține că este continuatoarea echipei înființate în 1948. În acest caz, pare că se repetă conflictul în care Gigi Becali a fost implicat cu cei de la CSA Steaua.

Gigi Becali: ”Toată lumea e nebună!”

"Văd că nici Dinamo nu e Dinamo, toată lumea asta e nebună! Vrem să avem performanțe, cum să ai? Palmaresul nu se poate lua cu acte, nu se poate vinde, se poate prelua prin continuarea activității, atât.

Acum ce se încearcă la Dinamo… au dat echipa, i-au nenorocit, au ajuns aproape de faliment. Nicu Badea a zis că a ținut palmaresul la el, prin acea asociație. Probabil a făcut pe vremea aia niște contracte cu CSA Dinamo, cu niște terenuri, niște interese.

La un moment dat, ei (n.r. – CS Dinamo) au zis 'venim noi din Liga 3 în Liga 2 și suntem noi Dinamo'. Facem și stadionul și jucăm noi pe el, nu ceilalți. Sunt niște interese, dar nu poți să faci asta. Nu ai cum să dai echipa fără palmares", a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

S-a luat în calcul inclusiv o fuziune între clubul Dinamo din Liga 2 și CS Dinamo, echipa care aparține de Clubul Sportiv, care a promovat recent în Liga 3.

Ionuț Popa: ”MAI nu se poate asocia cu o entitate aflată în insolvență”

Ionuț Popa, președintele Clubului Sportiv, a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Ora Exactă în Sport” de ce nu ar fi posibilă, din punct de vedere legal, această variantă, chiar dacă Răzvan Zăvăleanu a purtat discuții cu cei de la CS Dinamo.

Din punct de vedere legal, clubul care aparține de Ministerul de Interne nu se poate asocia cu o societate aflată în insolvență, cum este cazul lui Dinamo, care are și datorii uriașe.

„În acest moment nu, pentru că au datorii, și Ministerul de Interne nu se poate asocia cu o entitate în insolvență și cu câteva milioane de euro datorii și nu există bază legală din punct de vedere juridic”, a spus Ionuț Popa, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!