EXCLUSIV Dario Bonetti a vrut să trimită la Dinamo un fotbalist din Italia! Student la limbi străine, a jucat la Bologna sau Chievo

Luca Mihai Dario Bonetti Dinamo interdictie la transferuri SPAL Liga 2
Cătălin Parfene
Data publicarii: Vineri 24 Martie 2023, 12:32
Data actualizarii: Vineri 24 Martie 2023, 12:32

Luca Alessandro Mihai este în prezent împrumutat de SPAL Ferrara la AlbinoLeffe.

Dario Bonetti, fostul antrenor al lui Dinamo, a încercat să trimită un tânăr fotbalist român din Italia la gruparea ”câinilor”, însă mutarea nu s-a putut realiza din cauza interdicției pe care o are la transferuri clubul din Liga 2.

Fotbalistul vizat este Luca Alessandro Mihai, un mijlocaș central în vârstă de 19 ani care în prezent este împrumutat de SPAL Ferrara (echipa la care Dario Bonetti și-a încheiat cariera de jucător) la AlbinoLeffe (Serie C) și care a mai jucat în Italia la Bologna sau Chievo Verona.

Luca Mihai: ”Până la urmă, Dario Bonetti mi-a recomandat să am continuitate”

”Dario Bonetti m-ar fi vrut la Dinamo, dar clubul, din păcate, avea interzis la transferuri. Așa că până la urmă dumnealui mi-a recomandat să rămân în Italia și să am continuitate din punct de vedere sportiv. 

Am fost împrumutat de SPAL în acest sezon mai întâi la Trento, apoi la AlbinoLeffe.

În plus, aici, în Italia, sunt ocupat și cu facultatea, unde studiez limbile străine și apar situații pe care trebuie să le rezolv la fața locului”, a explicat Luca Mihai pentru Sport.ro.

În urmă cu mai mulți ani, mijlocașul a jucat la juniorii lui Dinamo, de unde a plecat în Germania, la Karlsruher SC, pentru ca din 2019 să se stabilească în Italia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!