Steaua Daniel Oprita Fortune Katalay Kayondo Mahadi Mahrez liga 2 Liga 2

FOTO ȘI VIDEO Daniel Oprița a ales atacantul african la Steaua București: Mahrez da, Fortune ba!

Liderul din Liga 2 va mai disputa două meciuri amicale până la reluarea campionatului, cu Progresul Spartac București și Viitorul Șimian.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2023, 14:48
Data actualizarii: Luni 06 Februarie 2023, 14:55

Dintre cei doi atacanți aflați inițial în probe la Steaua București, liderul din Liga 2, doar Kayondo Mahadi Mahrez, ugandezul venit de la CSM Deva, l-a convins pe antrenorul Daniel Oprița.

Congolezul cu cetățenie belgiană Fortune Katalay, care poate juca pe toate posturile din ofensivă, nu a fost păstrat în lot.

”Echipa de fotbal Steaua București intră de azi într-un nou cantonament la hotelul din incinta stadionului din Complexul Sportiv Steaua.

În perioada 6-11 februarie 2023, elevii lui Daniel Oprița și Fane Nofitovici vor efectua zilnic câte două antrenamente, cu excepția zilelor de miercuri și sâmbătă, când sunt programate alte meciuri de verificare, cu Progresul Spartac (L2) și Viitorul Șimian (L3).

Steaua: ”Fortune a fost testat cu Viitorul Dăești, dar evoluția sa nu l-a convins pe Daniel Oprița”

În altă ordine de idei, belgianul Fortune Katalay a părăsit săptămâna trecută lotul Stelei. În vârstă de 26 de ani, Fortune a fost testat în amicalul cu Viitorul Dăești (scor 5-0), dar evoluția sa nu l-a convins pe Daniel Oprița.

Următorul meci amical al Stelei va avea loc miercuri, 8 februarie 2023, cu Progresul Spartac, formație clasată pe locul 18 în clasamentul la zi al Ligii a doua”, a anunțat Steaua București pe pagina oficială de Facebook. 

Foto și video: Steaua București

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!