GALERIE FOTO Cum arată tribunele din Ghencea la primul meci al CSA Steaua din 2023

csa steaua Ghencea liga 2 Minaur Baia Mare Steaua Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Martie 2023, 11:17
Data actualizarii: Duminica 05 Martie 2023, 11:16

CSA Steaua înfruntă Minaur Baia Mare, în Ghencea, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 18 din Liga 2, penultima din sezonul regulat.

CSA Steaua se află la primul meci oficial din 2023 pe teren propriu. În prima rundă, elevii lui Daniel Oprița au remizat la Slobozia contra Unirii, scor 2-2.

Asistență redusă în Ghencea la primul meci al CSA Steaua din 2023

În ciuda vremii plăcute de afară, suporterii celor de la CSA Steaua nu s-au înghesuit pe stadionul care are o capactate de peste 30.000 de locuri. Totuși, Peluza Sud este prezentă la meci, spre deosebire de alte partide din acest sezon de Liga 2.

Înainte de meci, jucătorii celor de la CSA Steaua au mers în mai multe zone ale stadionului pentru a le oferi mărțișoare doamnelor și domnișoarelor prezente în Ghencea.

  • CSA Steaua, ocupanta locului 3 din Liga 2 înainte de meci, nu are drept de promovare nici în acest sezon din cauza formei de organizare.

Daniel Oprița: "Văd aceleași fețe și când e frig, și când e cald"

De altfel, inclusiv Daniel Oprița s-a plâns de asistențele reduse de la meciurile Stelei de pe teren propriu. Într-un interviu acordat în decembrie, antrenorul spunea că "vede aceleași fețe și când e frig, și când e cald".

"Au fost meciurile cu Oțelul, cu Dej, niște derby-uri de clasament. Poate băieții ăștia, fotbaliștii, vor și ei să simtă că joacă la Steaua. A venit Dejul și se auzea pe stadion 'Dejul, Dejul!'. E o frustrare și pentru noi. Mă uitam de pe bancă și întrebam pentru ce jucăm.

Să vezi stadionul gol... suntem steliști, știm că suntem în Liga 2, dar credeam că vom promova în Liga 2 și vom juca cu 7.000-8.000 de spectatori. La Tribuna 0 sunt biletele pe care le primim noi de la club și le dăm apropiaților. Văd aceleași fețe și când e frig, și când e cald.

Eu înțeleg, galeria nu poate să vină acum, ei oricum au venit și în deplasare lângă noi mereu. Au rămas doar ei cu noi. Restul, cei care se bat cu pumnul în piept, e stadionul gol. M-am săturat și eu de întrebarea asta cu stadionul gol, găsesc scuze, zic că sunt plecați la mare, că sunt plecați la munte", spunea Daniel Oprița, la Națiunea Stelistă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!