CSA Steaua - Ceahlăul Piatra Neamț Daniel Oprița liga 2 Liga 2 Daniel Oprița

Cum a reacționat Daniel Oprița după CSA Steaua - Ceahlăul Piatra Neamț 

Meciul dintre cele două echipe s-a încheiat 3-1 în favoarea „militarilor”.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Octombrie 2023, 20:10
Data actualizarii: Joi 26 Octombrie 2023, 20:09

Pentru CSA Steaua a fost prima confruntare de când Curtea de Apel București a dat verdictul cu privire la palmares. „Militarii” și-au revendicat perioada 1947-1998, însă fanii nu s-au înghesuit la stadion pentru a-și susține favoriții.

Cum a reacționat Daniel Oprița după CSA Steaua - Ceahlăul Piatra Neamț 

Daniel Oprița, antrenorul principal al celor de la CSA Steaua, a subliniat că e foarte bucuros pentru că echipa sa a reușit să se impună pe Ghencea și a evidențiat că a beneficiat și de un gram de noroc.

„Suntem bucuroși după această victorie muncită. Am avut de suferit, am întâlnit o echipă care face cinste fotbalului, o echipă care îmi place, cu jucători combinbativi. Așa ar trebui să se joace fotbal.

Și noi suntem o echipă care ne place să dăm goluri, dar și primim. Am avut și noroc. Și ei puteau să marcheze, suntem bucuroși că am luat trei puncte. În campionatul acesta nu se câștigă ușor”, a spus Daniel Oprița.

CSA Steaua - Ceahlăul Piatra Neamț 3-1

Bogdan Chipirliu a deschis scorul pe Ghencea în minutul 12, iar David Maftei a majorat diferența în minutul 45+2. Mihai Neicuțescu a înscris pentru Ceahlăul imediat după pauză, în minutul 46.

David Maftei a realizat „dubla” în minutul 59, iar tabela de marcaj a rămas nemodificată până la fluierul de final al arbitrului (3-1). CSA Steaua a obținut, în consecință, trei puncte importante în campionat.

„Militarii” au deschis runda a 11-a și au urcat pe locul opt în clasament. Formația dirijată de Daniel Oprița are acum 15 puncte, trei victorii, șase rezultate de egalitate și doar două înfrângeri.

Ceahlăul Piatra Neamț, în schimb, a coborât pe locul nouă. În fapt, cele două cluburi au făcut schimb de poziții în clasament. Ceahlăul are 15 puncte, patru victorii, trei remize și patru eșecuri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!