csa steaua Gabi Balint Victor Piturca Fotbal intern

Primul nume greu care anunță că nu intră în proiectul lui Pițurcă la CSA Steaua: "M-am retras! Prima dată tot el a fost, sper să fie serios de data asta"

Victor Pițurcă a anunțat că are de gând să se implice în proiectul de la CSA Steaua alături de mai mulți foști coechipieri alături de care a cucerit Cupa Campionilor Europeni, în 1986.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Octombrie 2023, 19:42
Data actualizarii: Joi 26 Octombrie 2023, 19:41

Gabi Balint: "N-am vorbit nimic și nici nu o să fiu implicat la CSA Steaua. Sper ca Pițurcă să o facă mai bine de data asta"

În emisiunea Arena Sport.ro, Pițurcă a declarat că generația care a câștigat Cupa Campionilor Europeni pune la cale preluarea CSA Steaua. "Nu avem disponibilități financiare, dar aducem oameni cu bani", a spus fostul selecționer.

Gabi Balint spune că susține demersul, însă nu va fi implicat în proiect. Fostul mare atacant al Stelei îl avertizează pe Pițurcă în privința posibililor investitori pe care îi va aduce la echipă, având în vedere că tot ex-selecționerul a fost implicat și la precedenta preluare, când Gigi Becali a devenit patron.

"Eu nu sunt implicat deocamdată, n-am vorbit nimic și nici nu o să fiu implicat. Eu m-am retras și din fotbal practic. Eu m-am retras și din București. Dacă vrea să-i descopăr talente prin Bistrița, cu mare drag. Ca imagine aș putea fi și eu prezent. Cu bani nu cred. Chiar dacă aș fi avut foarte mulți bani, nu i-aș fi băgat. Dacă aveam banii lui Beckham și Messi, poate mă băgam. Dacă aș fi avut bani, singura echipă în care aș fi investit era Steaua.

Dacă Pițurcă are cunoștințe... sper să fie mai bine a doua oară, pentru că prima dată tot el era. Sper să o facă mai bine de data asta. Eu sunt alături de el, suntem aproape. Suntem alături de el, îl sprijinim, dar să fie ceva serios de data asta.

Eu cred că orice club mare care se respectă trebuie să aibă foști jucători, măcar de onoare. Deocamdată sunt câțiva care lucrează acolo, la centrul de copii. Eu cred că se va face când lucrurile vor fi puse la punct, dacă vor fi puse la punct", a spus Gabi Balint, la Digisport.

Victor Pițurcă: ”Vrem să preluăm această echipă”

Fostul selecționer spune acum că și-ar dori, împreună cu foștii săi colegi de la Steaua, să preia echipa din Liga 2 și să aducă investitori cu ajutorul cărora pot dezvolta clubul.

„În ultimul timp ne gândim să facem ceva pentru Steaua, acest nucleu de jucători care am rămas să putem să punem pe linia de plutire, să facem ca Steaua să revină la normal. Măcar să încercăm să vedem dacă își doresc. 

Noi, generația care a câștigat Liga Campionilor, vrem să preluăm această echipă. Nu avem disponibilități financiare, dar aducem oameni cu bani. Dar doriți lucrul ăsta?”, a spus Victor Pițurcă, la Arena Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!