csa steaua Bogdan Chipirliu CS Mioveni Liga 2

CSA Steaua își pierde golgheterul, după o eroare la negocieri! Chipirliu s-ar fi înțeles cu un club din Liga 1 

Viitorul lui Bogdan Chipirliu în Ghencea pare că a ajuns la final. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 18:14
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 18:22

Cu un meci înainte de finalul sezonului, CSA Steaua și-a asigurat locul 4 în Liga 2, ultimul care dispută barajul de promovare în Liga 1. Însă, deocamdată, „militarii” nu pot evolua în primul eșalon, din cauza faptului că echipa nu s-a privatizat.

Chipirliu, din Ghencea la Mioveni 

Iar Daniel Oprița (40 ani) primește o lovitură pentru sezonul următor. Potrivit Eurosport, Bogdan Chipirliu (29 ani) nu își va prelungi angajamentul cu CSA Steaua. Golgheterul echipei din Ghencea, cu 15 goluri în acest campionat, rămâne liber de contract în vara acestui an. Oficialii clubului roș-albastru i-ar fi propus prelungirea înțelegerii, doar că aceasta a venit cu o micșorare de salariu. „Militarii” au dorit ca venitul lunar al lui Chipirliu, de 4.500 de euro, să fie mai mic în noul angajament. 

Atacantul nu a acceptat acest lucru, iar conform aceleiași surse, a început deja tratativele cu CS Mioveni, argeșenii fiind favoriți să-și asigurele serviciile sale. Drumul lui Chipirliu către Mioveni poate fi deturnat doar de către o echipă mai titrată din Liga 1, jucătorul evoluând întreaga carieră doar în eșalonul secund. 

Clasament playout 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!