”Conducerea lucrează pentru ca echipa să aibă drept de promovare!” Anunț important făcut de Daniel Oprița

Daniel Oprita FCSB Steaua Liga 2 Daniel Oprița
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 19:16
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 19:22

În curând am putea avea parte de dueluri crâncene între FCSB și CSA Steaua, în Liga 1.

Daniel Oprița, antrenorul Stelei, a anuțat că oficialii clubului duc în momentul de față o adevărată luptă în încercarea de a obține acceptul ca echipa sa să poată evolua în Liga 1.

Oprița: „Îmi doresc să ajungem pe locul 1!”

„Eu unul îmi doresc să ajung și pe locul 1, dacă se poate, iar apoi vedem ce se întâmplă. Este normal ca Steaua să-și propună să termine cât mai sus în clasament. Nu știu ce se va întâmpla în sezonul viitor, conducerea lucrează pentru ca echipa să aibă drept de promovare.

Ne-am pregătit bine în această iarnă, așteptăm startul meciurilor. Am fi preferat să aflăm și noi mai repede unde se va juca meciul cu Unirea Constanța, dar asta este situația.

Este bine pentru noi că se joacă la Buftea, vom juca pe un gazon cu iarbă naturală. Va fi o luptă strânsă pentru intrarea în play-off. S-ar putea să vină și Unirea Slobozia din spate, au un program accesibil în aceste etape. Dacă vor face 9 puncte, vor pune presiune pe noi.

Obiectivul meu este să termin cât mai sus în play-off, chiar dacă nu vom avea drept de promovare. Conducerea vă poate spune mai mult despre acest aspect. Noi nu putem să ne dăm la o parte pentru că nu avem drept de promovare, vom încerca să câștigăm fiecare meci”, a transmis Daniel Oprița, potrivit playsport.ro.

CSA Steaua ocupă locul șase în Liga 2, poziție de playoff, însă nu poate promova la finele acestui an din cauza regulamentului actual, care interzice cluburilor finanțate din bani publici să activeze în Liga 1.

Ca să poată promova, potrivit regulamentului în vigoare, Steaua ar trebui să se asocieze cu un investitor privat, care să devină acționar majoritar.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!