Brașoave! De la ”este un real talent, va rămâne la echipă” la ”nu putem să-l folosim ca Under, așa că a plecat acasă”

Cristian Păscăluță Dacia Buiucani Dan Alexa FC Brasov Republica Moldova Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Februarie 2023, 10:35
Data actualizarii: Marti 21 Februarie 2023, 11:10

Cristian Păscăluță, internațional moldovean de juniori cu cetățenie română, a ajuns în ianuarie la FC Brașov și a plecat în februarie.

Transferul internaționalului moldovean de juniori Cristian Păscăluță (17 ani), care deține și cetățenie română, la FC Brașov era ca și parafat, conform declarațiilor antrenorului echipei din Liga 2, Dan Alexa, însă totul a picat după ce oficialii clubului brașovean au avut ”revelația” că fotbalistul de peste Prut nu poate fi folosit ca jucător ”Under” în campionatul României.

”Păscăluță este un real talent, peste media celor de vârsta sa! Are maturitate în joc și încă mai poate crește, astfel că va rămâne la Brașov”, spunea Dan Alexa la sfârșitul lui ianuarie.

Moldoveanul a fost luat și în cantonamentul din Antalya, unde a impresionat, însă acum, chiar înaintea începerii campionatului, Alexa a revenit cu o altă declarație despre mijlocaș, conform Monitorul Expres:

”Chiar îmi pare rău, pentru că Păscăluță este un jucător de mare viitor. Din păcate nu puteam să-l folosim în campionat ca jucător «under», astfel că el a plecat acasă”.

Fost junior la Lokomotiv Moscova și cu prezențe în acest sezon în prima ligă din Republica Moldova la Dacia Buiucani, Cristian Păscăluță a revenit astfel în țara natală.

Foto: FC Brașov Official

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!